Meghans och Harrys nya plan – kopierar Madeleines liv

Harry och Meghan har mer gemensamt med Madeleine och Chris än man kan tro. Nu planerar dessutom hertigparet av Sussex att flytta till varmare breddgrader.

Meghan och Harry är mitt uppe i sin sex veckors långa paus från alla kungliga uppdrag. Efter att den känslosamma dokumentären Meghan & Harry: An african journey hade släppts, berättade hertigparet att de behövde egentid för att fokusera på familjen.

Meghan och Harry hälsar på Doria Ragland

En stor del av pausen kommer de att tillbringa i Meghans hemland, USA. Enligt uppgifter till brittiska tidningar  åkte de hem till Meghans mamma Doria Ragland för att fira den amerikanska högtiden Thanksgiving. Eftersom paret redan har meddelat att de missar julfirandet med familjen hemma i Storbritannien, kommer de med största sannolikhet även fira jul tillsammans med Archies mormor Doria.

Meghan tillsammans med sin mamma, Doria Ragland.

Meghan tillsammans med sin mamma, Doria Ragland.

Brittiska medier skriver att Harry och Meghan kommer att fokusera på att umgås med familj och vänner i USA, men de kommer också leta efter en plats att bo. För precis som prinsessan Madeleine redan har gjort, funderar Harry på att lämna landet han vuxit upp i för sin kärestas skull.

Harry, Meghan och Archie befinner sig just nu i USA.

Harry, Meghan och Archie befinner sig just nu i USA.

Prinsessan Madeleine och prins Harry har mer gemensamt än man kan tro. Båda två är kungliga, men inte blivande statschefer som deras äldre syskon. De har båda vuxit upp i ett lite mindre, kallt land och båda två hittade den stora kärleken utomlands. Prinsessan Madeleine lämnade ju sitt hemland för sin make Chris O´Neill och familjen bor numera i soliga Florida eftersom det fungerar bättre för båda.

Harry och Madeleine har mycket gemensamt

Nu verkar det som Harry och Madeleine kan få ytterligare än gemensam nämnare, Harry funderar nämligen också på att lämna landet för sin kärestas skull. Harry och Meghan sägs leta efter hus i Kalifornien och framförallt vackra och exklusiva Malibu, där Hollywood-kändisar som Barbra Streisand och Jack Nicholson bor.

Precis som Chris O´Neill har Meghan ett starkt band till USA. Hertiginnan har vuxit upp i landet och har både sina allra närmsta vänner och sin mamma kvar där. Meghan lämnade USA och flyttade till Storbritannien när hon insåg att det var äkta kärlek mellan henne och prins Harry, men efter bara drygt två år verkar både hon och Harry fått nog av landet.

Planen är att pendla till och från Storbritannien, men tillbringa mestadels av tiden på andra sidan Atlanten. Så Meghan och Harry planerar att satsa på ett liknande liv som Madeleine och Chris har. Med två hem kan de kombinera anonymiteten i varma Florida med den kungliga vardagen hemmavid.

Foto: TT