Meghans oro för Archie – ingen kontakt på månader

Meghan skyddar sonen från andra – men är samtidigt orolig för hans utveckling.

Sedan Meghan och Harry gick ut med att de ska lämna sina kungliga plikter tidigare i år har de gjort allt för att skapa en ny tillvaro där de själva får välja vad som är bäst för sin familj, långt bort från det brittiska kungahuset. De bor just nu i en lyxvilla i LA med sonen Archie, och av allt att döma är det precis så de kommer vilja ha det även i framtiden.

Harry, Meghan och Archie har flyttat till USA.

Harry, Meghan och Archie har flyttat till USA.

Men det finns ett orosmoln för Meghan, och det gäller Archie. Under coronatiden har vi alla fått isolera oss, och det gäller även det brittiska prinsparet. Enligt en vän till Meghan är hon orolig för att sonen inte får den sociala stimulans ett barn i hans ålder behöver, ett behov som kommer öka för varje månad äldre han blir, skriver The Sun. Archie, som är född i maj 2019, har inte kunnat träffa andra barn i sin egen ålder på flera månader, och än ser det inte ut att vara läge att lätta på försiktighetsåtgärderna.

LÄS MER: Meghan visar upp Archie på födelsedagen
LÄS MER: Meghans hemlighet om Archie avslöjad

Meghan är för välkänd för mammagrupper

Men vännen menar att även om situationen med corona inte sett ut som den gör hade Meghan inte kunnat träffa andra mammor med lilla Archie.

”Meghan säger att hon skulle vilja vara med i en mammagrupp, men vet att det är omöjligt på grund av den hon är, även om det inte fanns något virus. Hon säger att hon helt enkelt är för känd för att göra normala saker. Hon sa att Archie behöver lära sig sociala färdigheter genom att vara med andra små barn, något han inte kan göra med vuxna.” skriver The Sun.

Foto: TT