Meghans pappa hjärtopererades under natten – talar ut i media

Att han skulle orka ta flyget över till London just nu är väl inte allt för troligt, men Meghans pappa Thomas Markle klarade i varje fall sin operation och vilar ut på sjukhus.

Sajten TMZ berättar att Thomas Markle just nu vilar ut på sjukhus efter hjärtoperationen han genomgått.

– Jag mår ok, men det kommer ta tid att bli frisk så jag stannar kvar på sjukhus ett par dagar till, jag får inte hetsa upp mig just nu, säger Meghans pappa till sajten.

Läkarna tvingade honom att göra operationen nu efter att Thomas drabbats av en hjärtattack för en dryg vecka sedan.

Läs mer: Dessa gåvor önskar sig Meghan och Harry – hemliga listan har läckt ut

Men det visar sig nu att han inte är ensam om att ligga på sjukhus, även hans andra dotter Samantha Markle – som älskar att tala illa om det blivande brudparet Harry och Meghan – har även hon tvingats till läkarvård efter att nyligen råkat ut för en mindre bilolycka efter att ha jagats av paparazzis. Hennes pojkvän, som körde bilen, berättar för TMZ att Samantha tydligen har en bruten ankel och så har hon skadat ena knät efter olyckan.

Thomas Markle, Meghan Markles pappa.

Thomas Markle, Meghan Markles pappa.

Vi kan nu anta att det inte blir något bröllop för Thomas. Han får nog nöja sig med att titta på festligheterna från sin sjuksäng. Men huvudsaken är att allt gått bra med hans operation, nu behöver Meghan lite vila inför den stora dagen. Så hon kan glädjas över bröllopet, inte ha ont i magen för att en älskad familjemedlem är svårt sjuk.

Och som tur är finns det nu en väldigt kär familjemedlem till Meghan på plats i London. Hennes mamma.

Meghans mamma Doria när hon lämnade sitt hem för den långa flygningen. I handen bär hon en klädgarderob från Burberry.

Meghans mamma Doria när hon lämnade sitt hem för den långa flygningen. I handen bär hon en klädgarderob från Burberry.

Doria Ragland anlände under gårdagskvällen till London efter en nästan 11 timmars lång flygresa. Doria kan nu stötta sin dotter i det som brukar vara en glädjens stund. För detta stora bröllop har på några veckor blivit något helt annat, familjebråk och akutoperationer har stört bröllopslyckan för Meghan och Harry.

Läs mer: Bildextra: Brittiska brudar genom åren

Doria landade på Heathrows flygplats i stil, personal från hovet mötte upp och tog henne till Meghan som säkert längtat efter att se sin mamma igen. Och just nu behövs mamma Doria mer än någonsin, på lördag ska Meghan gifta sig med prins Harry, mannen hon älskar, och hela världen kommer att titta på.

Kanske blir det också Doria som kommer följa Meghan altargången fram, det är ju redan bestämt att hon kommer vara med i bilen som tar henne till kyrkan.

Läs mer: 5 bröllopstiaror – vilken väljer Meghan Markle?

Foto Stella pictures