Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans paus – efter tuffa tiden

23 okt, 2019, 11:59 
AvEmma Sanderberg
Det senaste året har Meghan flyttat till ett nytt land, gift sig, fått barn och blivit en del i den brittiska kungafamiljen. Det är inte konstigt att både hon och Harry har påverkats av all press. Nu tar de en välbehövlig semester tillsammans.
Annons

Det var en märkbart sårad hertiginna som intervjuades i dokumentären Harry & Meghan: An african Journey. När parets vän, Mr Bradby, frågade Meghan om hon var okej tackade Meghan honom för frågan och sa att det inte var många som hade frågat henne hur hon mådde med tanke på allt.

– Det svårt att gå igenom det här bakom kulisserna, svarade hon.

Efter att dokumentären hade släppts, skrevs det över 70 000 inlägg på sociala medier med hashtagen #weloveyoumeghan för att visa sitt stöd till Meghan.

Sex veckor lång semester

Och pressen de har varit med om det senaste året har verkligen satt sina spår, för när Harrys och Meghans resa i Afrika var över, meddelade paret att de kommer ta en sex veckor lång semester i samband med jul för att kunna rå om varandra inom familjen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Mr Bradby, som gjorde intervjun med paret i Afrika, säger att han inte kunde undgå att märka hur trött Harry såg ut att vara, och han beskrev det inte som en vanlig trötthet utan att Harry i princip såg “utbränd” ut.

Prins Harry
Harry ska ha varit märkbart trött under resan till Afrika.

Så hertigparet verkar verkligen vara i behov av en semester ifred, utan att lägga energi på det som skrivs i brittiska medier. De är trots allt nyblivna föräldrar och det blir dessutom Archie Harrisons första jul.

Harry och Meghan har offentliga åtaganden inbokade fram till ungefär mitten av november, men efter det kommer de alltså ta semester. Enligt källor till Daily Mail kommer de att tillbringa Thanksgiving hos Meghans mamma Doria Ragland i USA och jul med drottning Elizabeth och resten av kungafamiljen Storbritannien.

Foto: TT

Annons