Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Meghans premiäruppdrag med drottning Elizabeth!

13 mar, 2018, 11:00 
Agneta Nisbeth
Det var inte bara det svenska kungahuset som hade en fullspäckad måndag. Den brittiska kungafamiljen samlades i Westminster Abbey, från drottning Elizabeth till Meghan Markle.
Annons

I Storbritannien firade man under måndagen Commonwealth Day i Westminster Abbey och på plats i kyrkan var hela den brittiska kungafamiljen.

Detta år fanns även prins Harrys fästmö Meghan Markle med under festligheterna i kyrkan.

Tal framfördes och musik spelades som One Directions sångstjärna Liam Payne. Vi såg prins Edwards hustru Sophie, prins Andrew och prinsessan Anne komma in i kyrkan tillsammans. Sedan anlände prins William och gravida makan Kate som bar blått, tillsammans med prins Harry och Meghan Markle i vitt med en basker på huvudet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Charles och Camilla, också hon i mörkblått med en beige stråhatt, kom precis innan drottning Elizabeth, klädd i vinrätt från topp till tå.

Annons

Se en filmklippet när kungligheterna anländer till kyrkan:

Videon kunde inte hittas

Foto: Stella Pictures och IBL

Annons