Meghans sms gjorde duon världskända – se härliga videon!

Ellen DeGeneres intervjuade dansduon tack vare Meghans initiativ!

Ellen DeGeneres show är den mest tittade talkshowen i USA efter The Oprah Winfreys Show. Ellen DeGeneres som håller i showen har kändisar på besök i varje avsnitt, och emellanåt visar hon också upp virala videoklipp som hon tycker är roliga. Att vara med i ett klipp hos Ellen är en dröm för många, för det kan göra att personerna i fråga får otroligt stor uppmärksamhet.

Ellen DeGeneres talkshow är populär i hela världen.

Ellen DeGeneres talkshow är populär i hela världen.

Nu har en belgisk dansduo uppmärksammats i programmet, men denna gång var det inte Ellen själv som hittat videon. Hon hade fått en tips av ingen mindre än hertiginnan Meghan. Dansduon består av koreografen Jeny Bonsenge och hennes 9-åriga elev Anae.

Meghan

Meghan smsade till Ellen DeGeneres och tipsade om dansduon.

Förutom att Ellen visade upp en av deras danser i programmet, fick de också komma till studion för en intervju. Efter intervjun har deras dansvideor fått mer än 16 miljoner visningar. Ellen DeGeneres avslöjade själv att hon hade fått ett sms av Meghan med en länk till videoklippet och en uppmaning att de borde vara med i showen.

– Meghan Markle skickade mig den här videon och skrev “Vad tycker du om det här, hur duktig är inte den här tjejen?”, säger Ellen DeGeneres.

Se videon som Meghan tipsade om här!

Foto: TT