Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans systers nya utspel: "Dör pappa är det ditt fel!"

18 jul, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Det går nästan inte en dag utan att vi får höra något nytt från Meghans familj. Häromdagen skrev vi om Thomas Markles utspel och nu är det Samantha Markles tur att gnälla på sin halvsyster.
Annons

Meghans pappa Thomas Markle hotade häromdagen med att komma till London om inte Meghan kontaktar honom. Han tänker inte heller sluta att tala ut i pressen förrän de får kontakt igen. Nu är det hertiginnans halvsyster Samanthas tur att spy galla över Meghan som hon menar övergivit sin far.

Thomas Markle.

Thomas berättade i sin senaste intervju att han inte hört av Meghan på två månader nu och inte kan kan heller kontakta henne eftersom hon bytt telefonnummer. Kanske beroende på att hovet vet att allt som Meghan och Harry eventuellt skulle säga till honom hamnar i pressen dagen efter, om inte förr!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På sitt twitterkonto skriver Samantha nu ut sin avsky. Hon har ett privat konto men flera olika tidningar har givetvis tillgång till det – som Daily Mail – vilka nu visar upp vad systern har skrivit:

“Du har minsann orkat besöka en utställning om Nelson Mandela, men att hälsa på din egen pappa passar inte! Om vår pappa dör är det ditt fel! Nu får det vara nog!”

Samantha Markle

Samantha har sedan det blev klart att prins Harry och Meghan hade förlovat sig inte gjort annat än att tala med media, både i hemlandet USA och som här på bilden ovan, brittisk tv. Pappan kom ju inte till bröllopet för att han hade fått en hjärtattack och tvingades in på sjukhus för en operation.

Annons
Live, Samantha Markle

Hon skriver just nu på en bok om sitt liv med Meghan där hon lovar berätta hur det är att leva i skuggan av sin berömda halvsyster. Men Samantha har i alla fall tid att skriva massor om Meghan på twitter:

“Pappa är inte pinsam för att han älskar sin dotter, det är istället kungligheterna som borde skämmas för att vara så iskalla.”

Foto: IBL

 

Annons