Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans trista besked – vägrar gå med på Kates krav: ”Finns inte en chans”

02 apr, 2024, 10:00 
Nu vädjar prinsessan Kate och prins William till prins Harry och Meghan Markle.
Annons
7 föräldratips från Kate och William!Brand logo
7 föräldratips från Kate och William!

Beskedet slog ned som en bomb och lämnade en kungafamilj i spillror. När prins Harry och Meghan Markle lämnade det brittiska kungahuset, var det med en relation så frostig att den förmodligen aldrig skulle gå att tina upp.

Tiden verkar heller inte läka alla sår. Harry och Meghan har i flera intervjuat, inte minst den omtalade med Oprah Winfrey, talat ut om sina upplevelser i den kungliga världen, och i självbiografin ”Den Andre” har Harry berättat om alla konflikter med brodern, prins William.

– Det har ju varit ett öppet krig som har eskalerat senaste året mellan Harry och Meghan mot det brittiska kungahuset, säger Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons
Prinsessan Kate
Enligt uppgifter försöker prinsessan Kate och prins William få till en försoning med prins Harry och Meghan Markle.MISC / BACKGRID US / TT

Kates och Williams krav

Förhoppningen har hela tiden varit att det ska bli en försoning mellan bröderna. Där ska prinsessan Kate ha spelat en avgörande roll, men inte heller hon har lyckats få fram rätt verktyg för att reparera den så skadade relationen.

Nu gör man ett sista försök för att få slut på tvisten. Kungaexperten Tom Quinn säger till The Mirror att Kate och William framfört önskemål om ett möte med Harry och Meghan.

– William och Kate har föreslagit att Meghan och Harry tar med sig barnen och att familjerna försöker bli sams, men förslaget leder ingenstans än så länge, säger han till tidningen.

Annons

”Finns inte en chans”

Uppgifterna kommer bara någon vecka efter att Kate gick ut och bekräftade att hon diagnosticerats med cancer.

Enligt Tom Quinn ska det dock vara uteslutet för Meghan att resa till Storbritannien med barnen.

– Det finns inte en chans att Meghan skulle ta med sig sina barn dit, säger han.

Meghan Markle
Meghan Markle tänker inte ta med sig barnen till Storbritannien, enligt experten Tom Quinn.MISC / BACKGRID US / TT

Foto: TT

Annons