Meghans tuffa tid – vännen avslöjar

meghan harry

TT
Meghans två hundar har betytt extra mycket för henne under pandemin, berättar vännen.

Meghan Markle har haft en tuff tid under corona, bland annat drabbades hon av ett missfall under sommaren förra året, något hon skrev om själv i en artikel i New York Times, och något som har varit ett stort stöd har varit hennes hundar.

Hon och prins Harrys två hundar, en beagle som heter Guy och labradoren Pula, är båda räddade från ett hundstall, och det är en fråga paret har engagerat sig i under en längre tid.

På listan över organisationer som Meghan och Harry stöttar finns bland annat den ideella organisationen Mayhew, som tar emot hundar som inte har något hem och jobbar för att hitta nya familjer att flytta in hos, förhoppningsvis för alltid.

Meghans vän berättar om trösten

Meghans engagemang för de hemlösa djuren är starkt, och hon har regelbundet kontakt med Caroline Yates, Mayhews ordförande.

”Varje gång vi pratar med hertiginnan om organisationen berättar hon alltid hur viktiga hennes hundar är och vilket stöd de har varit. Speciellt med allt som hänt det senaste året, covid, personliga utmaningar och hinder hon gått igenom under året.” säger hon till Hello!.

meghan harry archie

Mayhew fick ett julkort av Harry och Meghan i julas, hundarna var såklart med!

”Det var väldigt fint att dela våra upplevelser med henne om hur mycket djur betyder när det är tufft och vilken tröst de kan vara. Det är det Mayhew handlar om, det är det vi vill uppmuntra. Vi vill få ut budskapet om bandet mellan människa och djur och vilken fantastisk källa till tröst och engagemang, vilken glädje det kan innebära att äga ett husdjur.” fortsätter hon.