Meghans unika förlovningsring har fått ny design

Två år efter att Meghan svarade ja på Harrys frieri och tog emot hans egendesignade förlovningsring syns nu en uppdaterad version på hertiginnans ringfinger. Se bilderna här!

När prins Harry friade till Meghan i november 2017 var det inte vilken ring som helst han trädde på sin blivande hustrus ringfinger. När de offentliggjorde sin förlovning några dagar senare, utanför dåvarande hemmet vid Kensington Palace, så visades ringen upp för första gången.

Meghans unika förlovningsring, designad av prins Harry själv.

Meghan visade upp sin unika förlovningsring, designad av prins Harry själv, när de offentliggjorde förlovningen.

Kopplingen till mamma Diana

Harry hade själv designat ringen och låtit drottningens juvelerare Cleave and Company tillverka den. Den otroligt vackra guldringen hade tre diamanter där den större stenen var från Botswana, som paret semestrat i tillsammans. De två mindre var från Harrys mamma Dianas samling, vilken fantastisk hyllning!

– De mindre diamanterna på sidorna är från min mors juvelsamling, för att se till att hon är med oss på den här galna resan tillsammans, sa prins Harry till BBC efter offentliggörandet.

Meghan syntes utan förlovningsringen

Den 19 mars när Meghan och Harry visade sitt stöd efter terrorattacken i Nya Zeeland dök Meghan upp utan sin förlovningsring.

Den 19 mars när Meghan och Harry visade sitt stöd efter terrorattacken i Nya Zeeland dök Meghan upp utan sin förlovningsring.

Vid ett flertal tillfällen i mars i år dök dock Meghan upp utan sin förlovningsring. Många la märke till detta och undrade vad som hänt, hade det något med deras äktenskap att göra? Vissa antog snarare att det hade att göra med Meghans graviditet, eftersom kroppen förändras när man är gravid.

Förlovningsringen har bytt utseende

Men nu verkar det alltså som att ringen i själva verket har varit tillbaka hos juveleraren. För när Meghan visade upp lilla Archie för världen och deltog under Trooping the colour var det plötsligt en uppdaterad förlovningsring som satt på fingret.

Harry och Meghan tillsammans med sin lilla son Archie Harrison.

Harry och Meghan tillsammans med sin lilla son Archie Harrison.

Zoomar man till exempel in på den här bilden ser man att ringen är avsevärt förändrad.

Den gulguldiga ringbandet som prins Harry ska ha sagt var Meghans favorit, har ersatts med ett band dekorerat med diamanter. När exakt som ringen ändrades är okänt men det står iallafall klart att sedan Archie föddes har Meghan bytt guldet mot diamanter.

 

Foto TT