Meghans val hånas – tusentals skrattar efter uttalandet

Rii Schroer
Meghan Markles val hånas i ett försök till humor.

Meghan och Harry har släppt sitt första avsnitt av sin podcast Archewell Audio och det var en imponerande början, med bland annat Elton John som gäst. I slutet av avsnittet fick vi till och med höra lilla Archie prata för första gången när han hälsade gott nytt år tillsammans med sina föräldrar.

Namnet Archewell är inspirerat av grekiska Arche, precis som namnet Archie.

MEGA

Men vissa har ändå lyckats hitta saker att göra sig rolig över i avsnittet. Meggie Foster, 27, är en populär komiker på musik-appen Tik Tok som har gjort uppskattade imitationer av både kändisar och politiker i Storbritannien, bland annat Boris Johnson. Hon har gjort sin egen tolkning av avsnittet där hon mimar till Meghan och Harrys avslutande ord.

Meghan Markle avslöjar detaljen från bröllopet

Efter det spelar de upp en låt som har en extra stark betydelse för paret.

– This Little Light of Mine spelades precis i slutet av vårt bröllop, när vi gick ner för de sista trappstegen utanför kyrkan. Det var musiken vi ville spela när vi startade vårt liv. För, precis som vi alla vet, kan mörkret aldrig driva ut mörker, det kan bara ljuset göra, säger Meghan och får medhåll från prins Harry.

Därefter spelas låten, en populär gospel-låt med okänd upphovsmakare, innan Archies hälsning och poddens avslut.

Det är där Meggie Foster väljer att ändra på historien. Hon behåller Meghans ord om hur viktig just This Little Light of Mine låten har varit för dem båda, men i sin inspelning har hon bytt ut den mot låten WAP av Cardi B och Meghan Thee Stallion, två amerikanska hip hop-artister som är kända för sina explicita texter och vågade musikvideos. Det blir förstås en komisk effekt av det hela, och videon har fått tusentals visningar och reaktioner.

Om det är kul eller ej får var person för sig avgöra!