Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Meghans vänner till attack mot pappan: "Nu får det räcka!"

01 aug, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Återigen har Meghans pappa Thomas Markle spytt ut sin ilska över brittiska kungahuset och gnällt på sin dotter, men nu får han mothugg av hertiginnans vänner.
Annons

Det är nu flera av Meghans vänner och andra kändisar som uttalar sig om hennes pappa Thomas Markle och hans senaste mediautspel. Där säger han “det kanske vore bäst om jag dog så du får alla sympatier”.

En som nu gett sig för att försvara Meghan är amerikanska modellen Chrissy Teigen, hon skriver själv på Twitter:

“Vilken typ! Vad är det för fel på honom? Men snälla nån, låt din dotter få vara lycklig. Det här är bara pinsamt!”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Modellen Chrissy Teigen.

Vi vet ju nu att hertiginnan av Sussex inte alls rest över till USA för att hälsa på mamma eller pappa heller för den delen. Hon sågs ju förra veckan under en polomatch där prins Harry spelade och vann med sitt team.

Annons

Så Thomas Markle fortsätter att gnälla, denna gång via Daily Mail, där kan vi läsa att han menar Meghan inte vore något utan honom och att hon nu visar upp en kall sida.

– Hon skulle inte vara någon utan mig! Det är jag som har gjort henne till den hon är idag, säger han.

Thomas Markle.

Precis som Meghan inte lyckats ordna upp sitt liv på egen hand?! De har ju knappt ens umgåtts, än mindre har han funnit vid hennes sida de senaste åren, långt innan hon träffade prins Harry. Är det någon som getts henne bra livsråd och stöttat henne så är det väl hennes mamma Doria Ragland. Men Doria får också sig en släng av Thomas som inte tycker hon gjort ett speciellt bra jobb.

Annons

Thomas påpekar också att han inte alls är någon alkoholist som några amerikanska tidningar tydligen gjort gällande, inte heller tar han droger.

– Jag knarkar inte längre och har inte gjort det på 20 år, säger Thomas till Daily Mail.

Även Priyanka Chopra har nu uttalat sig om sin väninna Meghan. Hon menar att Meghan verkligen stortrivs i sitt nya liv som kunglig och är inte alls rädd eller olycklig som den mediahungriga Thomas Markle påstått i flera intervjuer:

– Hon mår bra och klara sitt jobb helt perfekt, det är så roligt att se, säger skådespelerskan Priyanka som själv var inbjuden till Meghans och Harrys bröllop.

Priyanka Chopra

 

Annons

Även den ansedda tidningen Vanity Fair har en artikel om hur stackars Meghan får hjälp av Kate att tackla Thomas Markles oändliga tirader i pressen.

– Det hela har tagit hårt på Meghan som tycker det är pinsamt och jobbigt med pappans alla utbrott. Men Kate som själv vet vad som händer när tidningarna är efter dig har varit ett stort stöd för Meghan, säger en källa till tidningen.

Där får vi också veta att Kate bjuder över Meghan och Harry någon gång i veckan, ibland kommer de bägge och ibland är det bara Meghan som hälsar på.

– Kate har mycket nu med alla barnen men tar sig alltid tid att träffa Meghan och tror sig kunna hjälpa henne på olika sätt vad gäller bråket med pappan.

Annons

Se intervjun med Thomas Markle:

Foto: Stella Pictures

 

Annons