Meghans vansinniga krav på pengar – efter uppbrottet!

Meghan och Harry är hetare än någonsin.

Meghan Markle har brutit sig loss.Nu har hon framfört ett pengakrav som får alla att häpna.
Slå på ljud

Meghan Markle och prins Harry valde att kliva åt sidan och lämna livet som kungligheter. Processen, som fick smeknamnet “Megxit” i den brittiska pressen, fullbordades med uppdrag på plats i England i våras. Nu är de “fria”, inte bundna vid några kungliga plikter och har möjlighet att hitta på ungefär vad som helst.

Det innebär också att de måste tjäna sina egna pengar. Men vi behöver nog inte vara oroliga för den saken.

Meghan Markle – vansinniga kravet på pengar

Meghan och Harry är hetare än någonsin.

Meghan och Harry är hetare än någonsin.

Det har tidigare rapporterats mycket om att Meghan och Harry har skrivit på ett otroligt luktrativt kontrakt med streamingjätten Netflix. Dessförinnan hade prinsparet nobbat både Disney och Apple. Enligt The Sun är kontraktet värt mellan 400 och 870 miljoner kronor.

– Det är en vansinnig affär. Aldrig förut har en studio i Hollywood fått grepp om den brittiska kungafamiljen, det här är historiskt, säger PR-experten Jonathan Shalit.

 

LÄS OCKSÅ: Meghan erkänner: “Det är fruktansvärt att komma hem”

Beskrivs som “vanvettigt”

Och inget nog med det. Meghan och Harry är också väl betalda talare, och i dessa coronatider använder de Skype och Zoom som sina plattformar. Men vill du ha ett tal från Meghan för att inspirera dina anställda, då får du vara beredd att punga ut.

Enligt New York Post tar nämligen Meghan ungefär en miljon dollar, alltså nästan nio miljoner kronor, för ett tal på Skype. Summorna har såklart väckt reaktioner. Danska Se og hör beskriver kravet som “vanvettigt”.

 

LÄS OCKSÅ: Efter orden om Meghan: Sofia väcker världssensation!