Meghans verkliga relation till drottning Elizabeth – privata sms avslöjar

Först läcktes Meghans brev till sin pappa ut, nu har även privata sms blivit offentliga – där Meghans verkliga känslor gentemot den brittiska kungafamiljen avslöjas.

Slå på ljud

Meghan Markle har en minst sagt ansträngd relation till sin pappa Thomas Markle, vilket blev tydligt när ett privat brev från Meghan till Thomas offentliggjordes.

Det ledde till att Meghan stämde de brittiska tidningarna som publicerade stora delar av brevet. Tidningen Associated Newspapers Limited (ANL), som blev fällda, har nu överklagat domen.

Och i samband med det har privata sms mellan Meghan och hennes forna kommunikationsassistent Jason Knauf nu läckt ut.

Meghan sms om den brittiska kungafamiljen läckta

I sms:en till Knauf skriver Meghan bland annat om sin frustration gentemot drottning Elizabeth och de andra i kungafamiljen, då de enligt henne inte förstår hennes agerande mot sin pappa.

Hon förklarar att hon skrev brevet för att skydda sin make prins Harry från "konstant anklagande".

Meghan menar att Harry har mått psykiskt dåligt på grund av hans egen pappa, prins Charles, då han inte stöttat sin son i hans livsbeslut. Och att varken han eller de andra i kungafamiljen stöttar Meghan i hennes beslut i relationen med sin pappa.

"Även efter en vecka med sin pappa och konstant förklarande om situationen, glömmer hans familj kontexten – och säger i stället kan hon inte bara träffa honom och avsluta denna konflikt?"

Prins Harrys ilska mot sin pappa prins Charles

I intervjun med Oprah Winfrey öppnade Harry upp sig om sin pappa. Han sa då att han kände sig sviken då prins Charles inte stöttat honom i beslutet att göra sorti ur kungahuset.

Enligt honom ska Charles ha slutat svara på samtal när Harry ville försöka lösa situationen.

– Men samtidigt kommer jag alltid älska honom, men det är mycket skada som skett och jag kommer fortsätta kämpa för att reparera den relationen, sa Harry in Oprah-intervjun.

Assistentens påståenden om Meghan – har ljugit

Enlig Jason Knauf ska Meghan ha skrivit sms:en med åtanke att han troligtvis skulle läcka dem.

Han menar även att Meghan vilselett världen gällande den omtalade boken "Finding Freedom", som handlar om paret.

Enligt Meghan hade hon inget med boken att göra, men i själva verket ska hon ha varit en stor del av den fakta som delges i boken.

Foto: TT