Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Melinda Jacobs avslöjar kungafamiljens beslut – har tackat nej till bröllopet

12 sep, 2023, 09:30 

Melinda Jacobs avslöjar kungafamiljens beslut inför bröllopet med Martin ”E-Type” Eriksson.

Annons

Melinda Jacobs och Martin ”E-Type” Eriksson har knappt haft en lugn stund sedan de blev ett par för två år sedan. De har hunnit flytta ihop, förlovat sig och blivit föräldrar till sitt första gemensamma barn.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

De har även hunnit med lyxiga middagar. I november förra året hade Melinda bjudits in till Kungliga slottet och den traditionsenliga Sverigemiddagen, där även E-Type fick följa med.

– Det var ju jättestort, den absolut finaste inbjudan jag fått i mitt liv. Det är också ett slags kvitto på att det man har gjort har nått fram och att det betyder nånting. Det var jättestort och kul att få ha med Martin på det, som känner kungafamiljen sen tidigare, sa Melinda Jacobs till Svensk Damtidning.

Annons
Martin E-Type Eriksson och Melinda Jacobs
Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs.

Melindas varma möte med Sofia

Under middagen fick hon även äran att prata med prinsessan Sofia. Melinda fick då ett väldigt ödmjukt, varmt och fint intryck av kungligheten från Älvdalen.

– Jag har alltid tyckt om kungafamiljen och tycker vi ska ha en kungafamilj. Sen hade man kanske aldrig trott att man skulle bli bjuden på middag dit, så det var väldigt stort.

Melinda Jacobs, E-Type och kungafamiljen
Melinda Jacobs och Martin E-Type Eriksson blev inbjudna till Kungliga slottet förra året.

Bjudit in kungligheter till bröllopet

Lördagen den 16 september är det dags för nästa steg i Melindas och E-Types relation. Då kommer de ha ett stort bröllop på Vadstena slott och på gästlistan ryms närmare 300 personer.

Annons

– Det är första gången Martin gifter sig, han har ett stort nätverk och vi har tillsammans väldigt mycket vänner. Vi vill samla alla vid det här tillfället, säger Melinda Jacobs.

Några i kungafamiljen har också fått en inbjudan, berättar Melinda. Däremot vill hon inte säga vilka som hon haft i åtanke, men det vore inte helt otänkbart om Sofia och prins Carl Philip fått varsitt inbjudningskort.

”De kan ju inte komma”

Men några kungligheter på bröllopet kommer det inte att bli. Kungen har stort jubileumsfirande samma helg och firar 50 år på tronen, så det blir svårt för familjen att ta sig till Vadstena.

– Men de kan ju inte komma eftersom det sammanföll med kungens firande. Men vilka vi har bjudit vill jag inte säga, säger Melinda Jacobs.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Foto: TT

Annons