Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Men titta här – kronprinsessan Victoria har en ny budgetklocka!

20 sep, 2018, 11:00 
Kronprinsessan Victorias nya klocka från det svenska märket Carl Edmond.
På vänsterhanden gnistrar förlovningsringen som vanligt - men vi siktar en ny bekantskap på Victorias högra handled. Just nu är det nämligen en klocka från nya svenska märket Carl Edmond som hjälper kronprinsessan att hålla tiden.
Annons

För det mesta brukar kronprinsessan Victoria ha sitt armbandsur från svenska Epoch, men under Sverigemiddagen häromkvällen dök hon i stället upp med en ny Carl Edmond-klocka runt sin högra handled.

Kronprinsessan Victoria under Sverigemiddagen med sin nya klocka från det svenska märket Carl Edmond.

Modellen har en klassisk kvadratisk urtavla och heter Granit White Deluxe. Jämfört med de Rolex-klockor och Cartier-ur som vi brukar se på kungligheterna så får denna anses som rena budgetköpet med sina 1 995 kr. Och den passade lika bra till hennes svarta baraxlade smokingklänning från By Malina…

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessan Victoria under Håll Sverige Rent-dagen, på armen bär hon sin nya klocka från det svenska märket Carl Edmond.

…som till hennes mintgröna byxdräkt från Rodebjer, det kunde vi snabbt konstatera tidigare samma dag när Victoria invigningstalade på Håll Sverige Rent-dagen i Kungsträdgården i Stockholm.

Här ser du Victorias klocka i närbild:

Victorias nya klocka från svenska klockmärket Carl Edmond, klassisk och med en kvadratisk urtavla.
Budgetklockan från Carl Edmond.

Klassisk i modellen och med en kvadratisk urtavla. Kronprinsessan bär den med ett vanligt enkelt klockarmband i svart skinn.

Annons
Victorias nya klocka från svenska klockmärket Carl Edmond, klassisk och med en kvadratisk urtavla.
Modellen heter Granit White Deluxe.

Kanske har Victoria helt enkelt spanat in sin mans snygga armbandsur? Prins Daniel var nämligen först ut med sin Carl Edmond-klocka, som är så gott som identisk med Victorias, enda skillnaden är att den är i herrstorlek (och att han bär den på vänsterarmen!).

Men så är ju hans kompis, hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg, 44, en av investerarna bakom märket, som lanserades i höstas av grundaren Ali Nouri tillsammans med svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman. Och nu har alltså ”Foppa” också valt att gå in som delägare tillsammans med sin fru Nicole Nordin.

Annons
Prins Daniel med sin klocka från nya svenska märket Carl Edmond. Han bär alltid sin klocka på vänster handled, medan Victoria har sin på höger.
Prins Daniel bär sin klocka på vänster handled, medan Victoria har sin på höger.

Att kronprinsessan med stolthet går runt med sin budgetklocka betyder att hennes stålklocka i kronograf-modell från svenska Epoch just nu får vila sig lite. Den är besatt med 84 diamanter, har safirglas och urtavla i pärlemor. Och så är den specialtillverkad och finns bara i ett enda unikt exemplar. Victoria har burit den i elva år, ända sedan hon fick den i 30-årspresent av hovet.

Annons
Sju diamanter gnistrar på urtavlan till kronprinsessan Victorias Epoch-klocka.
Vilken fin 30-årspresent! Sju diamanter gnistrar på urtavlan till Victorias Epoch-klocka, som just nu tagit en paus.

Foto: Stella Pictures, Ibl, Patrik C Österberg, Carl Edmond

Annons