Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Men vad ÄR det egentligen Victoria säger till Daniel?

Men vad ÄR det egentligen Victoria säger till Daniel?

Victoria och Daniel log brett och skojade med varandra när de drejade loss i Skåne.Men ett klipp från besöket fick oss att stanna upp och fundera.

Kronprinsessparet stortrivdes under sitt besök på Keramiskt Centrum i Höganäs i går. Höjdpunkten för alla inblandade kom nog när Victoria och Daniel själva fick testa på att dreja.

Båda kungligheterna visade prov på gott handlag med leran – och tävlingsdjävulen vaknade snabbt i dem. Medan drejandet pågick utbytte Victoria och Daniel kärleksfulla men retsamma kommentarer om vem av dem som behärskade konstformen bäst.

Orden mellan Victoria och Daniel

– Din ser lite skev ut om du frågar mig! sa Daniel om Victorias konstverk.

– Jag bjuder på det! kontrade kronprinsessan.

Här på Svensk Dams redaktion satt vi under gårdagen och mös när vi tittade på klippen från besöket på Keramiskt Centrum. Men plötsligt såg – och hörde! – och vi något som fick oss att stanna upp. En sekvens där Victoria säger något till Daniel som var smått omöjligt att uttyda.

Här är klippet – repliken sägs vid sekund 22 ungefär:

Lyssna! Vad säger Victoria egentligen till Daniel?
Slå på ljud

Spekulationerna har gått varma här på redaktionen. Vad är det egentligen Victoria säger? Har kärleksparet ett eget språk sinsemellan?

Vi vill gärna få hjälp från er läsare. Kan ni uttyda vad Victoria säger? Skriv i vårt kommentarsfält i så fall!

Men en sak är väldigt lätt att skönja från klippet: Victoria och Daniel njöt verkligen av sitt besök på keramikverkstaden. Och av att få dreja.

– Det var mysigt och meditativt. Och roligt! Och det är något fint över det här med att dreja, något organiskt, sa Victoria till Svensk Dam igår.