Men var är babyn, mamma Charlotte?

Men var är babyn, mamma Charlotte?
Annons

Charlotte-1

Mamma Charlotte Casiraghi av Monaco sågs ute på stan utan sin lilla baby.

Var är babyn? Många undrade när Charlotte glatt promenerade Paris gator fram i utsläppt hår och fräsch som en nyponros. Förstföderskan hade varit på Cartiers juvelutställning med en väninna.

Annons

Charlotte-i-Paris

På bilden nedan ser vi Charlotte igen. Här anländer hon till Paris från Monaco.

Charlotte-41

Charlotte Casiraghi har nu flyttat hem till sin våning i Paris igen. Hon födde sin lille son Raphël i Monaco, vilket naturligtvis var tryggt då hon hade mamma, prinsessan Caroline, och hela Monaco hovet i närheten av BB.

Av Åsa Bönnelyche
Foto: All over press

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

34 kommentarer till “Men var är babyn, mamma Charlotte?”

 1. My skriver: 15 januari, 2014

  Är väl hos en av alla nannys, precis som alla andra prinsar och prinsessor eller deras barn.


 2. Hesakvinna skriver: 15 januari, 2014

  Men nog har hon väl rätt att visa sej utan sin bebis? Lyckans ost… 🙂


 3. camilla skriver: 15 januari, 2014

  Ja, hvor er Raphël …… og hvor er pappa Gad, ham har vi heller ikke set meget til siden i sommer ? 😉


 4. Karina skriver: 15 januari, 2014

  De er ikke meget for at vise babyer frem i fyrstehuset i Monaco. Er der nogen, der har set fotos af Andrea og Tatianas snart 1-årige søn?
  Og hvad, der blev resultatet af den anlagte faderskabssag i Italien mod fyrst Albert, er vel end som en "the case is closed" fra hoffets side mod et ukendt beløb til mor og barn ??
  Var han blev frikendt for faderskabet, var det nok blevet meddelt, som den sag en kvinde havde anlagt i Tyskland.


 5. Maja den första skriver: 15 januari, 2014

  Det är tillåtet för mammor att vistas utomhus (och inomhus) utan sina barn!


 6. Maria skriver: 15 januari, 2014

  Oj, vad hon är lik sin mamma som ung!


 7. Eva skriver: 15 januari, 2014

  Antagligen ville hon att barnet skulle slippa hysteriska paparazzigänget. Och precis som andra skriver här. Man har faktiskt tillåtelse att vistas både inomhus och utom hus utan sitt barn!


 8. allegra skriver: 15 januari, 2014

  Men så rörande – kan det vara möjligt att Charlotte skippar en bekväm VIP entré för att istället köa bland alla andra till denna onekligen exceptionellt praktfulla utställning .


 9. signe skriver: 15 januari, 2014

  Är det så konstigt att hon lämnade sitt barn hemma när hon själv ville ut och shoppa !!! Då har barn det bäst hemma hos sin pappa !!! Idag finns pumpar så att mamman kan pumpa ut bröstmjölk så att pappan kan ge flaskan. Tycker alla mammor med spädbarn ska kunna unna sig att göra något några timmar ibland.
  Charlotte var klok och valde att föda sitt barn hemma i Monaco och sen flytta tillbaka till Frankrike. Men Madde trotsar Silvia (som vanligt ) och gör precis tvärtom. Annars är ju tryggheten att vara nära sin mamma väldigt stor. Här blir det kanske Chris mamma som kommer att vara där när babyn kommer.


 10. Sthlm skriver: 15 januari, 2014

  Ja, nog undrar man efter rubriker som "Hela Monaco sjuder av babyyra! Charlotte Casiraghi och Gad Elmaleh har fått en son". Yran försvann helt uppenbart och hon har väl överhuvudtaget inte visat sitt barn.


 11. Pboo skriver: 15 januari, 2014

  #9 signe

  Vad otrevligt skrivit av dig om P Madeleine! Om nu Drottningen hade önskat att hon fött i Sverige (detta vet vi inte) – varför skulle en vuxen kvinna som bor och arbetar i ett annat land/stad och som har en make som bor och arbetar i samma land/stad föda barnet där barnets mormor bor?! Jag undrar hur många kvinnor i Sverige idag som bor själva eller med partner i en stad väljer att föda i den stad som det kommande barnets mormor bor i? Om du bodde i en annan stad och till och med i ett annat land – skulle du då ändå välja att flyga massor med mil över Atlanten för att föda där din mamma bor och inte där du själv och din partner bor? Tror du är ganska unik att prioritera din mamma före dig själv o din partner!


 12. Ki skriver: 15 januari, 2014

  Denna fråga hadde aldri blitt stilt om det var barnets far som viste seg ute. Alltid skal kvinner kritiseres om de kommer et sted uten sitt barn. Men hva med fedrene?

  Et barn klarer seg godt hjemme med far, for mor kan pumpe melk som far kan gi barnet ved behov. Mange barn passes også av nannys, det er helt vanlig både i royale og andre kretser.


 13. KatarinaSweden skriver: 15 januari, 2014

  Jag undrar också varför prinsessan Madeleine inte föder i Sverige. Jag bodde utomlands men flög hem när jag skulle föda. Prinsessan Madeleine är del av det svenska kungahuset och kungafamiljen. Det verkar som om hon tar avstând faktiskt!


 14. ClaesVonMonaco skriver: 15 januari, 2014

  Signe
  Vad är cet for fel på Chris mamma???????


 15. Titti W skriver: 15 januari, 2014

  #9 signe

  – Vad har du för belägg för ditt påstående att Madeleine trotsat Silvia?
  – Att vara bosatt i Frankrike och föda sitt barn i Monaco är ungefär som att vara bosatt i Stockholm och föda sitt barn i Uppsala!
  Det är alltså, för att uttrycka sig milt, lite skillnad på avstånd om man bor i New York och ska föda sitt barn i Stockholm.
  Dessutom är det inte mamma man i första hand vill och behöver ha vid sin sida, det är barnets far.

  #10 sthlm
  Du ska nog inte tro alltför mycket på rubriker.


 16. emma_h skriver: 15 januari, 2014

  Signe_ "…Men Madde trotsar S och gör precis tvärtom. Annars är ju tryggheten att vara nära sin mor väldigt stor. Här blir det kanske Chris mor som kommer att vara där när babyn kommer…"
  Apropå din rätt o-rättvisa kommentar så bor faktiskt Madeleines svärmor i L O N D O N – ej USA. M lär föda i NY efter SAMRÅD me maken & sina föräldrar tillika högsta jobbchefer så inget "trots mot Silvia" förekommer ju alls – läs pressinfo:n via Hovet. Som tronföljare anlitad & avlönad av Silvias Hovstat o skyldig att acceptera vad M själv uttryckt som att "Pappa har sista ordet i allt" är M knappast sån som du vill ge sken av M har som bekant sin hemmabas i NY – Ms primära trygghet nu som höggravid är det egna vårdteam som har följt M under graviditeten. Victoria släppte inte in Silvia varken under födsloarbete eller timmarna efter på KS, så det räcker nog bra m att ha Chris på plats. Fra/Monaco ligger ju därtill vägg-i-vägg, Signe


 17. emma_h skriver: 15 januari, 2014

  apropå rubriken…
  så har ju barnet en pappa kapabel att rycka in – rutinerad förälder därtill med en 12årig son sen 1 tidigare relation – det är C som nybliven mor väl unt att få en paus ibland dvs komma iväg på nåt icke barnrelaterat tidsfördriv


 18. Malin skriver: 15 januari, 2014

  #9 Det är väl lite skillnad på att åka mellan Frankrike och Monaco mot Amerika-Sverige! Och bad vet du om bad Silvia vill och och inte vill? Det låter på dig som att det drabbar dig personligen var Madeleine föder sitt barn. Och vadå trygghet att vara nära sin mamma?? Den allra största tryggheten för blivande mammor är väl att vara nära sin man, barnets pappa! Själv bor jag 60 mil ifrån min familj, flyttade pga kärleken, och inte sjutton åkte jag 60 mil till min gamla hemstad när jag skulle föda mina barn…. Finns ingen som helst anledning till det såvida inte den blivande mamman själv vill.


 19. Mia skriver: 15 januari, 2014

  Jag hämtade ett paket på postombudet när mitt första barn var 11 dagar. Det var rätt skönt att göra något annat en stund. Förstår Charlotte. Men för oss läsare hade det varit roligare med bebisutflykt.


 20. Lydia skriver: 15 januari, 2014

  Ett barn under ett år ska inte byta bostad. Ett vedertaget faktum.


 21. Marcia Bia (Brasil) skriver: 15 januari, 2014

  And where is the daddy? Well, because the cold weather in Europe, the baby is at home with the baby-sitter.


 22. karen skriver: 15 januari, 2014

  #11 Oj oj,varför ska en vuxen kvinna…bla bla bla-därför att Madeleine lever på sina föräldrars pengar=våra skattepengar som ska användas till det jobb som ska utföras-och gör denna sk vuxna kvinna det?Svar:NEJ! Så med andra ord bör hennes föräldrar bestämma det mesta tills hon kan stå på egna ben ekonomiskt-och det kommer nog tyvärr aldrig att hända.


 23. Karin Nilsson skriver: 15 januari, 2014

  Av vilken anledning borde Charlotte visa upp sin son för allmänheten? Hon är inte kunglig, inte heller barnets far eller barnet. Rubrikerna om babyyran skrevs av skvallerpressen.
  Hon gör helt när hon inte tar med sin son, så små barn har det bättre hemma. Vi behöver knappast oroa oss för att han inte blir omhändertagen.


 24. Pia skriver: 15 januari, 2014

  9 "Signe". Jag kan slå vad om att Silvia har råd att åka till USA om Madeleine vill ha sin mamma vid sin sida när det är dags.


 25. realist skriver: 16 januari, 2014

  maddes baby föds på island sade högste chefen cg. varför ignorerar madde det?


 26. Hilde skriver: 16 januari, 2014

  Men kjære vene. Selv om man har en relativt nyfødt baby hjemme kan man vel ta seg et par timer fri for å gjøre noe annet.
  Dessuten er det jo vanlig at babyer sover flere timer i strekk.


 27. Hanne J skriver: 16 januari, 2014

  Fyrstehuset offentliggjorde parret havde fået en søn på hjemmeside, så hvorfor ikke også lægge et foto ud der? Og selvom det skulle lykkes paparazzierne at "fange" Charlotte med sønnen Raphaël i en barnevogn, så vil det de næste måneder kun være C og barnevognen – ikke sønnen, man vil få et glimt af. Paris er i hvert fald ikke et sted, hun vil kunne skjule sig for paparazzierne.
  Lidt en underlig holdning fra et fyrstehus, som ellers lever af at vise sig frem.
  # 9
  Mht. Madeleine, så er det jo kun Chris, der får lov at være på fødestuen under fødslen – og de fleste førstegangsfødsler er flere timer undervejs, så dronning Silvia vil kunne være i NY på et halvt døgn (?) fra Stockholm…… og jeg tror ikke de evindelige skriverier her om semesterrejser, vil hindrer hende i at tage turen over Atlanten!


 28. Hilde skriver: 16 januari, 2014

  PBoo
  Veldig mange ser en trygghet i å ha sin mor( eller svigermor) i nærheten når de kommer hjem fra sykehuset. Det er alltid godt å ha noen der som kjenner deg godt,noen man kan få råd ifra, ta hånd om deg etc. Også selv om man vanligvis er en veldig selvstendig person som har stått på egne ben i mange år.
  Det er alltid noe spesielt med en fødsel og alltid spesielle bånd mellom mor og datter.
  Selv tror jeg at Silvia reiser til NY i februar for å være der når barnet kommer til verden. Da Estelle ble født skrev tidningene om at Daniels mamma flyttet inn på slottet i en kort periode for å være der for Victoria. Silvia var på reise.


 29. Maja den första skriver: 16 januari, 2014

  #13 Passar det inte att bo i Sverige så passar det sig väl inte att föda i Sverige, eller?


 30. Maja den första skriver: 16 januari, 2014

  #20??? Inte. Varför? vedertaget enligt vem?


 31. Sthlm skriver: 16 januari, 2014

  Lever de nyblivna föräldrarna ihop? Är inte pappan ute på långresa?


 32. Mona skriver: 17 januari, 2014

  #22 Karen ute i det blå.
  Madeleine har minst 30 milj kronor i egen förmögenhet
  så hon kan nog stå på egna ben. Hon är dessutom gift med en mycket förmögen man med mycket välbetalt jobb.Som gift har man ansvar för varandras försörjning.Mamma Silvia behöver nog inte bidra med veckopeng.
  Sedan ska vi ta detta med var barnet ska födas och varför
  de väljer New York med en stor nypa luktsalt för de är bara tidningarna som tramsar. Hovet har inte gett någon intervju om detta.


 33. emma_h skriver: 17 januari, 2014

  MONA-CITAT_Madeleine har minst 30 milj kronor i egen förmögenhet så hon kan nog stå på egna ben. M är dessutom gift med en mycket förmögen man med mycket välbetalt jobb..Mamma Silvia behöver nog inte bidra med veckopeng.
  OBS!!! Precis som alla ARBETANDE individer har vår kungafamilj rätt till LÖN för UTFÖRT HKHarbete/vardagliga utgifter Mona – helt separat från "egna" pengar Alltså EJ fråga om "veckopeng" alls – HKHare har alltid haft förmögenhet vid sidan av… CG själv är god för närapå halv miljard! de erhåller var o en 1 årlig RÄNTA på privata pengar som är upplåsta i investeringar. Madde & CP får sina uppdrag & respektive avlöning från Silvias Hovstat emedan V tilldelas viss proportion av apanaget för sina omkostnader OCH lön Redan bekräftat av Hovet i Tal och Skrift liksom av media…


 34. Pboo skriver: 17 januari, 2014

  #22 karen

  P Madeleine har en egen förmögenhet, så också hennes make. Igen – P Madeleine erhåller enbart ersättning från apanaget när hon representerar. De flesta människor som reser i arbetet får ersättning före reseutlägg/matkostnader – traktamente. Detsamma ska självfallet gälla även Kungahuset och samtliga anställda vid Hovet. Om det du skriver skulle vara sant – då innebär det enligt logik att samtliga personer i detta land som lever på någon form av medel som kommer från skatteintäkter ska exv. föda där deras föräldrar bor! Sätt dig in i verkligheten om olika former av bidrag, vilka som får mest del av dessa m.m. En sak är i alla fall säker – det är inte de pensionärer som byggt upp detta land – de får sänkt pension med flertalet hundralapper per månad! De med garantipension – som inte alls arbetat el mkt lite o därmed inte bidragit m arbete, skatt osv – de får däremot sänkt m några 10:or!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar