Mette-Marit anklagas från oväntat håll

Nästan alla kungligheter delar med sig av sin vardag på Instagram nu för tiden, däribland kronprinsessan Mette-Marit. Nu menar plötsligt kritiska röster i Storbritannien att Mette-Marit härmar hertiginnan Kate.
Slå på ljud

Den norska kronprinsfamiljen får plötsligt kritik från oväntat håll. Den brittiska tidningen Express påstår nämligen att Mette-Marit och Haakon härmar hertiginnan Kates foton på sociala medier.

Den brittiska kungafamiljen delar ofta med sig av familjära bilder i sina sociala kanaler och prins Williams fru, hertiginnan Kate, älskar verkligen att stå bakom kameran och fånga fina ögonblick på bild vilket märks, inte minst på Instagram.

Vid i princip varje födelsedagsfirande har William och Kate varit noga med att gratulera personen i fråga på Instagram och nästan alltid står Kate som fotograf till bilden, oavsett om det är William eller något av barnen som står som motiv.

Mette-Marit anklagas för att härma Kate

Nu menar den brittiska tidningen Express att Mette-Marit och Haakon härmar Kate och William. Anledningen? Jo, Mette-Marit och Haakon har blivit mer frikostiga med privata bilder på Instagram och ofta tar de dessutom bilderna själva, precis som Kate och William gör. Det ska dessutom röra sig om samma typ av bilder som Kate tagit före Mette-Marit. Men med tanke på att alla kungligheter delar med sig av sin vardag på Instagram numera känns det svårt att inte råka få inspiration från andra då och då!

Slå på ljud