Mette-Marit: "Äntligen har barnbarnet kommit!"

Marius Borg Mette-Marit

Så kul att få se honom igen, kronprinsessan Mette-Marits äldste som Marius som annars skyr offentlighetens ljus på alla sätt.

Det märks att kronprinsessan Mette-Marit är otroligt glad över att få se sin äldste son igen. Och vi förstår henne mer än väl, det är inte alla vuxna barn som väljer att semestra med sin mor.

Men Marius Borg Höiby står i alla fall så nära sin mamma att han med glädje kommer hem på besök till henne och sina halvsyskon. Som på bilden nedan då han och hans älskade hund tittade på när mamma spelade fotboll med familjen tidigare i år.

Marius Borg

Marius har nu åkt över till det norska kronprinsparets härliga sommarhus. Kronprinsessan Mette-Marit har nämligen precis lagt ut två  bilder på sig och sonen Marius på sitt eget Instagram-konto.

– Äntligen har barnbarnet kommit till vårt hus, skriver kronprinsessan.

Och med barnbarnet menar hon givetvis den söta hunden som Marius och flickvännen, den tjusiga modellen Juliane Snekkestad som kommer från Norge men mestadels bor i London.

Hunden har eget Instagram-konto

Hunden har till och med fått namnet Louie Borg Snekkestad och har dessutom ett eget Instagram-konto.

Vi har nyligen läst om Marius i norska tidningar sedan det blivit känt att han tvingats sälja sin motorcykel via Finn.no, den norska motsvarigheten till Blocket. Anledningen till detta är att Marius helt enkelt saknar körkort och därmed inte kan använda den.

Annars försöker Marius att hålla en så låg profil som möjligt och vill inte gärna medverka i officiella sammanhang, men vi har ändå sett honom då och då tillsammans med kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.

Marius borg instagram

Marius och hans flickvän Juliane.

För en tid sedan ställde Marius och hans flickvän i alla fall upp för tidningen Vogue, där de visade upp sitt älskade Oslo för reportageteamet. Paret tipsade bland annat om den nya hippa stadsdelen Grünerløkka, där man kan hitta det unga trendriktiga gardet. Dit räknar vi väl att kronprinsessans son och hans fotomodellande flickvän kommer bege sig till i sommar.

I tidningsintervjun berättade Marius också att han funderar på att starta upp ett eget klädmärke.

– Det är lite av en dröm vi har.

Se Mette-Marits inlägg här:

Foto: TT och Instagram/kronprinsessan Mette-Marit/Marius Borg

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: