Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit förtvivlad: Det blir skilsmässa!

20 nov, 2009, 15:11 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
MetteMarit
Per-Høiby.Wenke
Mette-Marits bror Per Høiby skiljer sig från hustrun Wenke.

Det norska hovet har precis hämtat sig från Ari Behns avslöjanden om att hans och prinsessan Märtha Louise äktenskap knakar i fogarna. Nu kommer nästa chock…

Medan Sveriges kungahus är lyckligt lottade och rustar för två kungliga bröllop, började Norges frukta en kommande skilsmässa. Nu kommer nästa bomb – ännu ett äktenskap i den kungliga släkten är på upphällningen. Nu går kronprinsessan Mette-Marits storebror, Per Hoiby och hans hustru skilda vägar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Norska tidningen ”Se og Hor” avslöjar att Per och hans hustru Wenke Lindal Hoiby har valt att separera. Parets separation blev formellt registrerad den 7 oktober i år. Anledningen till uppbrottet sägs vara Per Hoibys nya arbete som administrerande direktör i PR- och rådgivningssällskapet First House. Karriären är på topp, men privat är allt kaos för Per.

Annons

Knäckt av skandalerna

Mette-Marit är, enligt uppgifter, mycket berörd av beskedet om broderns separation. Och vem kan klandra henne? Under åren har Norges kronprinsessa gång på gång chockats av sin familjs beteenden och livsval. Och det har knappast varit fråga om några små snedsteg eller händelser, tvärtom har det varit tal om betydligt allvarligare saker: hennes far Sven gifte sig, efter en rad skandaler och utspel, med en strippa och hennes andra storebror Espen dömdes för sex år sedan till fängelse för misshandel av sin hustru…

Sveken mot kronprinsessan Mette-Marit har avlöst varandra. Hur länge ska hon orka?

Av Johanna Lejon

Foto: IBL, All Over Press

Annons