Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit lämnar Skaugum och flyttar in hos svärmor

15 maj, 2009, 09:04 
Av
Kronprinsessan Mette-Marit har bestämt sig för att det är omöjligt att bo kvar på Skaugum. Svärmor Sonjas sommarbostad blir räddningen...
Annons

Från familjeidyll till byggarbetsplats. Det är dags att renovera Mette-Marits och Haakons hem Skaugum.

Nu lämnar norska kronprinsparet Haakon och Mette-Marit och de tre barnen Marius, Ingrid och lille Sverre Magnus sitt älskade Skaugum. Ja, i alla fall för några veckor framöver. Skaugum ska nämligen få en rejäl ansiktslyftning, det ska dräneras och fasaderna ska få ny puts. Det omfattande arbetet kommer att förvandla idyllen till en slamrande och dammig byggarbetsplats. Därför har kronprinsparet bestämt sig för att bo på annan plats under de veckor som arbetet pågår.

Flyttar in hos svärmor

Och vart styr då de husvilla sin kos? Jo – enligt vad norska Se og Hør erfar till Bygdøy Kungsgård, kung Harald och drottning Sonjas nyrenoverade sommarbostad. Farmor Sonja och farfar Harald är förstås upp över de kungliga öronen förtjusta i att få rå om barnbarnen lite extra. Men man kan ju vad Mette-Marit tycker om att flytta in hos svärmor?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: TT

Annons