Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit och Haakon upp i bergen - med barnen

30 maj, 2012, 09:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon är ett par riktiga friskusar – häromdagen tog de med sig barnen upp till snön på Litlefjellet.

Annons

Både prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra fick följa med mamma och pappa upp i de ännu snöklädda fjällen.

Fotografer

Klädda i rejäla skor på fötterna och varma tröjor – i alla fall vissa av dem – gick de i en kilometer upp till Litlefjellet, med massor av journalister och fotografer i släptåg.

Vårdhem

Men det norska kronprinsparet har haft fler programpunkter på sin kungliga agenda, som när de besökte ett vårdhem i Hadartun eller ställde upp för ett fototillfälle i Glomstua, vid ett viktigt monument med minnen från andra världskriget.

Miljöcenter

Ytterligare en annan dag hälsade kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon på hos ett miljöcenter, Runde Miljosenter i Romsdal och sedan reste de över till Brattvåg för en ny punkt i programmet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se fler bilder i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 711; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons