Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marit talar ut om livet som kronprinsessa

11 aug, 2011, 12:50 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon firar som ni redan vet 10-årig bröllopsdag den 25 augusti. Nu har Mette-Marit ställt upp för en intervju där hon pratar om sitt liv som kronprinsessa.

Det är för tidningen VG fredag – via sajten side2.no – som hon öppenhjärtigt berättar om hur det var att en dag bli Norges kronprinsessa. En inte alltid så lätt uppgift.

Annons

– Jag var nog inte den mest typiska kandidaten för rollen som landets kronprinsessa. Det var en väldigt stor förändring och de första åren försökte jag bara låta folket lära känna mig, Men allt efter som har jag lärt mig hitta saker som jag brinner för och där jag verkligen kan göra nytta, säger hon bland annat till tidningen.

Bilden här ovan kommer från en minnesgudstjänst som kronprinsparet deltog i för en tid sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Annons