Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marits skräcknatt - berättar om stora oron

09 feb, 2017, 08:50 
Ellen Myrgård Lindén
Oron var stor på slottet.
Annons
mettemarit haakon ibl

Under gårdagen upplevde Mette-Marit och Haakon några tuffa timmar av oro. Deras älskade labradoodle Muffins, 3 år, försvann under en skidtur men är nu återfunnen. Under de oroliga timmarna letade familjen febrilt och kronprinsessan vädjade även om hjälp på sin Instagram.

https://www.instagram.com/p/BQQtXp1jY_H/?taken-by=crownprincessmm

“Den här lilla damen försvann under en skidtur i eftermiddags. Om du, eller någon du känner, har sett henne blir vi glada om du talar om det för oss. Hon blev senast sedd i Furuholmen i Vestmarka, inte så långt gtån Vestmarksetra parkeringsplats. Ring telefonnummer 22048700 om du har information Hon är väldigt glad i människor och heter Muffins Kråkebolle. Hon är en ganska stor Labradoodle på 3 år. Hon är märkt med ett chip och ett svart halsband”, skrev Mette-Marit i inlägget.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/p/BQQz94IjFPE/?taken-by=crownprincessmm

Men slutet gott allting gott. Muffins hade lyckligtvis hittat tillbaka till familjens bil som stod parkerad på en parkeringsplatsen i närheten av skidbacken. Och nu är ordningen återställd.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Instagram

Annons