Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mette-Marits son avbryter sina studier för modejobb

30 sep, 2017, 09:00 
Agneta Nisbeth
Modeintresset har tydligen gått i arv.
Annons

Nu ska kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby flyttat till modestaden Milao för att jobba hos designern Philipp Plein. Det berättar tidningen Seher.no som tidigare avslöjat att den 20-årige Marius avbrutit sina studier i USA på Santa Monica College i Los Angeles och åkt hem till Norge, men det blev ingen längre visit i Oslo. Han ska fått ett fint praktikarbete hos designern Plein i Italien och Marius har även ställt upp som modell på en del bilder, bland annat för sina egna jackor under märket MBH.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När den norska tidningen kontaktar hovet de bara att de inte vill kommentera saken. Kronprinsessan själv har tidigare bett media om att låta hennes sonen vara ifred.

-Han vill inte leva ett liv i offentligheten.

Ett av Marius första jobb på företaget var att följa med till New York och den stora modeveckan där. Enligt den tyska tidningen Bild så ska Marius ha kommenterat sitt nya jobb så här:

-Jag började jobba bara för tre dagar sedan, så jag känner inte Plein personligen, men jag gillar hans stil.

Annons