Mette-Marits son hyllas i Tyskland

Marius

Hela kronprinsfamiljen och fanns på läktaren när för att se EM-kvalmatchen mellan Norge och Ungern. Ullevaal Stadion i Oslo var fullsatt och det var en spännande fotbollsmatch som alla såg fram emot, inte minst kronprinsessan Mette-Marits son Marius, 18.

Marius har fått stor uppmärksamhet i Tyskland, där tidningen Bunte skriver att han är en riktig “hunk”. Lovorden haglar:

– Marius är en stilig ung man, som har växt upp till en attraktiv ung man på kort tid. Det var ju bara nyligen som han var en liten pojke. Mette-Marits son är ett blickfång och kommer säkerligen sätt många flickors hjärtan i brand!

Marius-2

Bunte fortsätter hylla Marius utseende:

– Inte undra på: De lysande ögonen, den avslappnade stilen och dessa kindben! Han ser ut som en tonårsidol i ett pojkband.

De vackra dragen, menar tidningen, har han definitivt ärvt från sin vackra mamma.

Med i Ullevaal Stadion i Oslo var också Ingrid Alexandra (11) och Sverre Magnus (9), och även deras farfar, kung Harald av Norge (78).

Att det norska laget förlorade till slut, berodde knappast på publiken. Hela kungafamiljen bar röda och blå halsdukar för att heja fram laget.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: AOP