Mette-Marits son skadad på ny bild – alla undrar samma sak

17 jun, 2022, 16:30 
AvElham Mohamed
Marius Borg Høiby, prinsessan Ingrid Alexandra, kronprinsessan Mette-Marit och Haakon av Norge

Bilden från den norska prinsessans firande fångar skadan som väcker frågetecken.

Annons
Allt om Norges kungahus!
Allt om Norges kungahus!

Under gårdagen firades prinsessan Ingrid Alexandra sin myndighetsdag. Tillställningen hölls på Oslos huvudbibliotek och kvällen bjöd på mycket. Bland annat tal från både stadsminister Jonas Gahr Støre och prinsessan själv.

Bland gästerna syntes också kronprinsessan Mette-Marit och hennes äldsta son Marius Borg Høiby. Bilderna visar Marius, som tidigare varit lite av en liten doldis, med någon oväntat runt handen.

Recept.se Nyhetsbrev
Marit Tjessem, kronprinsessan Mette-Marit och Marius Borg Høiby under middagen som hölls för att fira prinsessan Ingrid Alexandras myndighetsdag.
Marit Tjessem, kronprinsessan Mette-Marit och Marius Borg Høiby under middagen som hölls för att fira prinsessan.

Inte första gången olyckan är framme

Sonen har tidigare synts med gips runt armen efter en incident 2016. Norska Se och hör har tidigare berättat om Marius försök att göra en kullerbytta i luften. Landningen lyckades han inte med och istället för att landa på benen föll han illa och landade på armen.

Annons

Senare konstaterades det att armen var bruten och Marius tvingades uppsöka läkare för att gipsa den. Den gipsade armen syntes dagar senare, vid Oslo Horse Show, där han var tillsammans med familjen.

Bilden som väcker frågetecken

Marius Borg Høiby, prinsessan Ingrid Alexandra, kronprinsessan Mette-Marit och Haakon av Norge
Delar av kungafamiljen påväg in till middagen på Deichman Bjørvika.

Den här gången kan man på bilden se något som minst sagt sticker ut. Det ser ut som ett svart handledsbandage som sonen har lindad runt handen. Hovet har inte gått ut med någon orsak till detta.

Foto: TT

Annons