Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Michelle Obama avslöjar: Så får hon kärleken att hålla

13 sep, 2020, 11:00 
AvRed Aktionen
Michelle Obama avslöjar om kärleken.
Michelle Obama öppnar sitt hjärta och berättar om kärleken.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 37?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 37?

Det är inte lätt att få kärleken att hålla – till och med världens mäktigaste människor har ibland problem med att få familjeliv och äktenskap att fungera.

Fråga bara Michelle Obama. Den tidigare presidentfrun från USA har en ny podcast där hon oblygt delar med sig av personliga betraktelser. I ett avsnitt som sändes nyligen berättar hon hur svårt det var för henne och maken Barack, USA:s förre president, att hantera småbarnsåren.

Michelle Obama: “Ville knuffa Barack genom ett fönster”

– Du måste inse att det kommer att finnas tillfällen, ibland långa perioder, när ni inte står ut med varandra… Det fanns tillfällen då jag ville knuffa Barack genom ett fönster. Och jag säger det, för att du måste förstå att känslorna kommer vara intensiva, säger Michelle Obama, och fortsätter:

– Men det betyder inte att du ger upp. De här perioderna kan vara en lång tid. De kan pågå i åratal, säger Michelle Obama enligt tidningen The Guardian.

Då Michelle Obama tittar tillbaka på deras 28 år långa äktenskap är hon glad att hon stannade kvar och jobbade på förhållandet.

– Vi har ett väldigt starkt äktenskap. Och om jag hade gett upp, om jag hade gått min väg då saker var svåra, då hade jag missat allt det vackra som fanns där också.

Annons