Michelle Obama i samtal med prins William och hans Kate

Nu har prins William och hans nyblivna maka Catherine fått träffa USA:s presidentpar som är på besök i Storbritannien.

President Obama och hans Michelle är för första gången på statsbesök i Storbritannien hos drottning Elizabeth. Men gamla vänner är de ju redan. För ett par år sedan var paret Obama i London för G20-mötet – och ni minns väl att Michelle och Elizabeth fann varandra direkt?

Statsbankett

Igår kväll bjöd drottningen in till statsbankett i Buckingham Palaces balsal. Och det blev en riktigt pampig galakväll med idel ädel celebriteter vid borden.

Isdrottningar

Här fanns såväl David Cameron och hans Samantha som Londons borgmästare Boris Johnson och skådespelarna Helena Bonham Carter, Tom Hanks och Kevin Spacey. Och drottning Elizabeth och Michelle Obama gnistrade ikapp likt två isdrottningar i sina magnifika, vita galaklänningar. Riktigt tjusigt!

Inga sura miner

Kate och William då? Nej, det var inte med vid gårdagsaftonens middag. Däremot hann de med att träffa paret Obama tidigare under dagen. Och några sura miner för att presidentparet inte var bjudna till bröllopet blev det inte. Tvärtom ska de ha presentat de nygifta med en rejäl gåva till parets fond.

Hemsidan kraschade

Kate var rasande snygg i sin Seychellernasolbränna och klänning från Reiss för bara lite drygt 1 500 kr.

Ja, faktum är att hon var så snygg i klänningen att Reiss hemsida kraschade efter att Kate visat sig i deras plagg – ALLA vill ha Katelooken!

Svarsmiddag

Ikväll är det dags för paret Obama att bjuda tillbaka. Deras svarsmiddag för drottning Elizabeth och prins Philip kommer att gå av stapeln hemma hos USA:s ambassadör i Regents Park.

Av Camilla Spjuth Palve

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Läs även:

Prinsessan Beatrice nya smala look››

Prinsessans knasiga bröllopshatt såld för över 800.000 kronor››

Kate och William drar ner på personalen››