Michelle Obamas överraskande hälsning till Harry och Meghan

Michelle Obamas överraskande hälsning till Harry och Meghan
Gratulationerna haglar in till Meghan och Harry om deras nyfödda son. En av alla som passade på att önska grattis var före detta presidentfrun Michelle Obama.
Annons

Att Michelle och Barack Obama var så nära vänner med Harry och Meghan kom kanske något oväntat. Men i ett känslofyllt inlägg på Twitter visar Michelle hur nära hon och maken Barack står hertigparet.

Harry och Barack Obama nära vänner

”Grattis Meghan och Harry! Barack och jag är så glada för er skull och jag längtar efter att få träffa honom”, skriver USA:s tidigare presidentfru. Harry och Obama står tydligen varandra väldigt nära och besöker ofta varandras event.

Annons
Paret Obama är även nära vänner med William och Kate och lekte med prins George för tre år sedan.
Paret Obama är även nära vänner med William och Kate och lekte med prins George för tre år sedan.
Annons

Suits-kollegor gratulerar

Grattishälsningar från andra dignitärer och kända vänner runt om i världen har självklart också kommit in. Den brittiska premiärministern Theresa May önskar hertigparet “allt gott” och Patrick J Adams, Meghans tidigare skådespelarkollega från tv-serien ”Suits” var också salig över bebisen på Twitter.

Meghan Markle med sin tv-kärlek från serien Suits, Patrick J Adams.

”Jag har just fått höra att världen blev 3,2 kg tyngre. En massa kärlek till honom och hans otroliga föräldrar. Jag fick själv uppleva förändringen att bli en förälder för sju månader sedan och jag kunde inte vara gladare för Meghan och Harry när de nu börjar sitt äventyr.” Patrick J Adams fick själv en liten dotter, som fick namnet Aurora, tillsammans med sin skådespelande hustru Troian Bellisario i oktober 2018.

Även Suits-kollegan Sarah Rafferty gratulerade på Twitter: ”Kärlek och hopp för en vacker, underbar och hälsosam bebispojke.”

Ellen DeGeneres gratulerade med glimten i ögat

Tv-seriens Suits officiella Twitter-konto gratulerade även de hertigparet: “Hela Suits-familjen skickar sina gratulationer till hertigen och hertiginnan av Sussex, prins Harry och Meghan Markle, till födseln av deras bebispojke.”

Annons

Ett flertal kända personer utanför Suits har också uttalat sig om bebisen. Bland annat så kommenterade den amerikanska tv-drottningen Ellen DeGeneres den kungliga bebisens födelse lite skämtsamt: “Den kungliga bebisen är här! Grattis Meghan Markle och prins Harry. Bebisen är sjua i tronföljden till tronen, vilket är helt sjukt, eftersom jag just nu står sjua i kön till min göra-nya-nycklar-affär.”

Läs mer

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Michelle Obamas överraskande hälsning till Harry och Meghan”

  1. Ann-Britt Nyholmtelia.com skriver: 11 maj, 2019

    Varför skulle det vara så anmärkningsvärt att Michelle Obama lyckönskade Megan o Harry till deras förstfödde? Harry träffade såklart presidentparet då de var i London för några år sedan. Ann-Britt


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar