Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Middag i Berlin för Albert och Charlene

11 jul, 2012, 09:03 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev som det brukar dags för en finare middag för furst Albert och hans hustru furstinnan Charlene under deras besök i Berlin.

Besöket i Berlin i måndags slutade med en galamiddag för furst Albert och furstinnan Charlene. Värdar för kvällen var presidenten Joachim Gauck och hans Daniela Schadt – på bilden ovan.

Annons

I beige klänning

Middagen hölls på Schloss Bellevue Palace i Berlin och furstinnan bar åter en beige långklänning och därmed färgmatchad med värdinnan Daniela Schadt.

Trampade fel

Men det hände ett litet missöde – som ni ser på bilden här intill trampade värdinnan på Charlenes släp. Men med lite hjälp från furstinnan och ett gott skratt löste det hela sig ändå.

Dagen efter middagen i Berlin ska fursteparet resa vidare i landet – över till Stuttgart uppges det från Tyskland.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons