Se härliga klippet på Mike och Zara – charmade alla i populära tv-programmet

mike zara tindall

För en tid sedan kunde man se både Zara Tindall och maken Mike delta i tv-programmet Top Gear där de också tävlade mot varandra i ett bilrace.

Det var många brittiska tv-tittare som charmades av paret Zara och Mike Tindall när de häromveckan gästade det populära motorprogrammet Top Gear. Tävlingsinriktade som de bägge är kämpade de på fullaste allvar. Zara är ju tävlingsryttare på högsta nivå och Mike var en känd rugbyspelare innan bröllopet med prinsessan Annes dotter.

Mike och Zara Tindall

Det var verkligen ingen som ville förlora när paret möttes i ett race på en bana i Surrey där de fick turas om att köra en Toyota GT86.

När tvåbarnsmamman Zara körde satt maken bredvid och sedan var det ombytta roller, som ni ser på bilden nedan bar de bägge hjälmar i bilen, för säkerhets skull.

Zara och Mike Tindall tt

Och det blev Mike som tog hem loppet med en tid på 40,5 sekunder eftersom Zara på något sätt lyckats få bilen av banan och ut i gräset innan den stoppade helt.

Efter loppet satt de sedan ner i tv-soffan tillsammans med programledarna Freddie Flintoff, Paddy McGuinness och Chris Harris.

Zara hade kungafamiljens stöd

– Familjen lovade att hålla på mig, men det gick som det gick, sa Zara skrattande.

Tittarna blev helt förtjusta i paret som också vågade visa sin kärlek helt öppet, de kysstes flera gånger under tv-programmet. Både ute på banan efter de kört var sitt lopp och sedan i tv-soffan.

zara mike tindall

I programmet fick vi också veta lite mer om Mikes musiksmak, att han gillar musikaler var kanske lite oväntat.

– Just nu är han mycket förtjust i A Star i Born och Rock of Ages, berättade Zara för tittarna.

https://www.youtube.com/watch?v=AHSycOGXHTU

Foto: TT