Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Mike Tindall: "Så fick vi veta att Archie fötts"

25 maj, 2019, 15:00 
Zara Tindall
Det var på en kändisgolfen-turnering med hustrun Zara Philipps som forne rugbyspelaren avslöjade hur familjen fick veta den glada nyheten om prins Harrys och Meghans son. Och svaret är lite speciellt!
Annons

Ännu har inte prinsessan Annes dotter Zara Phillip Tindall och hennes man, Mike Tindall, fått se prins Harrys och Meghans lilla underverk. Däremot avslöjade paret nyligen hur de fick reda på att Archie kommit till världen.

– Det var genom vår gemensamma WhatsApp-grupp, berättade Mike när han mötte pressen.

Mike Tindall

Den 40-årige forna rugbyspelaren sa också att han hoppades få se Archie snart.

– Jag är glad att allt gick så bra. Att Archie är “glad och frisk” och att Meghan mår bra, lade han till.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Zara Phillips

Tydligen är det så att de unga kungligheterna kommunicerar med varandra genom denna kanal, appen WhatsApp. Detta är en slags chattfunktion där du kan skapa grupper med hur många medlemmar som helst och skriva till varandra. I just denna chatt-grupp finns prins Harry, prins William, prinsessan Beatrice, prinsessan Eugenie med, liksom Peter Phillips och hans fru Autumn. Pippa Middleton och hennes man är också med i gruppen. Tänk vad roligt att få en inblick i den gruppen!

Annons
Mike Tindall

Zara och Mike vet ju dessutom att det inte alltid går som man önskar när det kommer till drömmen efter att skaffa barn, de har ju tragiskt nog gått igenom två svåra missfall. I dag har paret två fina flickor, Mia och Lena. Döttrarna är busiga och har ärvt föräldrarnas smak för aktivitet och gillar att hoppa, studsa och springa omkring på de kungliga ägorna.

prins Harry med Meghan och Archie

Och nu avslöjar Zara Philips att det känns så roligt med den lilla nykomlingen Archie. Harrys son som ju är en liten syssling till hennes två döttrar.

Foto TT

Annons