Mike Tindall vägrar lyda svärmor

Mike Tindall har rugbyvärldens och hela Englands mest berömda näsa. Svärmor - prinsessan Anne – har under lång tid bett honom fixa till den. För ett år sedan lovade Mike att gå till kirurgen, men än har inget hänt.
Mike-Tindall

Mike Tindall är gift med Zara Phillips, dotter till prinsessan Anne och barnbarn till Storbritanniens drottning Elizabeth. Han har sedan länge lagt proffsskorna på hyllan, men är fortfarande en stor profil i rugbytokiga England. Nu, när han har lagt proffsskorna på hyllan, ska den äntligen fixas till. Då kan han andas ordentligt och leva upp till sin svärmor prinsessan Annes förväntningar.

Mike-Tindall-ste

Det var i september 2015 som Zara Phillips man dyrt och heligt lovade att rätta till näsan. Hustrun gladde sig – de störande snarkningarna skulle vara ett minne blott. Och Mike själv skulle få lättare att andas efter en operation.

zara

Men trots löftet har inget hänt. Näsan är lika sned som vanligt. Det kan vi konstatera efter att ha tittat på senaste bilden, där Mike var ute och gick med dottern Mia i famnen. Anledningen till att Tindall inte lyder svärmor?

– Han är rädd, han vågar inte, säger en vän till Tindall.

Foto: Stella Pictures, IBL