Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mike Tindall varnad – berätta inte för mycket!

31 jul, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
mike tindall mia
Den forne rugbyspelare Mike Tindall har inga problem att prata med pressen och vi har fått höra många roliga anekdoter från det kungliga livet av honom. Men nu har han tydligen fått en varning.
Annons

Vi känner Mike Tindall mest som Zara Phillips make, men han var redan innan bröllopet med prinsessan Annes dotter en mycket känd rugbyspelare. Något som gör att han också är ganska van vid att granskas av och tala ut i pressen.

Men som en del av den brittiska kungafamiljen får man inte göra och säga riktigt vad som helst, i alla fall om man vill hålla sig till det kungliga protokollet.

Mike Tindall hälsar på prins William under Royal Ascot.
Mike Tindall hälsar på prins William under Royal Ascot.

Nu ryktas det nämligen om att Mike Tindall har fått en liten varning av hovet – han bör passa sin tunga lite bättre. Det berättar nu flera tidningar, däribland Express och The Mirror.

Bra källa för kungliga reportrar

Mike har hittills varit en ganska bra källa för de kungliga reportrarna, han har öppenhjärtigt berättat om anekdoter från det kungliga livet och sin vardag tillsammans med sin Zara och parets två barn, Mia och Lena.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
mike tindall mia

Ni ser honom leka med sin dotter Mia här på några nytagna bilder, från en golftävling på Celtic Manor Resort häromdagen, 2019 Celebrity Cup. För Mike älskar visserligen att tävla, men vill dottern Mia rida häst på pappas rygg så ställer han givetvis upp, mitt på golfbanan.

zara mia lena tt

Vi såg även Zara Tindall promenera omkring med barnvagnen där parets yngsta dotter Lena låg och sov medan maken gick sin golfrunda. Mia provade också på att spela lite golf, med sina egna små klubbor hon fått av pappa.

Annons

Känd för sin härliga humor

En källa berättar för pressen att Mike verkligen är mycket älskad av alla kungafamiljens medlemmar, just för sitt naturliga sätt att vara och sin härliga humor.

– Men han har tydligen pratat lite väl öppenhjärtigt om saker som kanske borde ha hållits i det fördolda, säger källan.

mia tindall

Kanske var det hans avslöjande om att han, precis som alla de andra yngre brittiska kungligheterna, umgås och utbyter information via appen WhatsApp.

Fick nyheten via en app

För det var tydligen via den appen han och Zara fick reda på att prins Harry och Meghan blivit föräldrar till lille Archie. Mike och Zara hade tydligen inte heller hunnit träffa Archie ännu, men att det skulle vara på gång.

Annons
Mike och Mia Tindall

Mike har vid tidigare intervjuer sagt att den brittiska kungafamiljen egentligen är precis som alla andra familjer:

– De är bra människor allihop och roliga att ha att göra med på alla vis, sa Mike.

Foto: TT

Annons