Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Milda Mathilde, vilken arbetsmyra!

03 feb, 2013, 08:20 
Annons

Milda makter, vilka takter. Ja, nu strömmar det in bilder på kronprinsessan Mathilde på nya uppdrag. Om hon fortsätter så här går hon om både prins Charles och hans syster prinsessan Anne i den kungliga jobbstatistiken.

Annons

Många bollar i luften

Ingen arbetar så hårt som den nyblivna 40-åringen. Fyra barn har hon hemmavid och uppdragen är många.

Galaskrud

Hon reser, håller tal och svidar kvickt om till galaskrud när det är middag och fest. Häromdagen satte hon på sig en brun, stilfull blus och talade på den första nationella konferensen i finansiell utbildning, som initierats FSMA Financial Services and Markets Authority (Autoriteit voor de Financiele Diensten en Markten – Autorite des Services et Marches Financiers), i Bryssel.

Albert på besök

På kvällen bjöd Mathilde och kronprins Philippe på middag hemma på slottet Laeken eftersom furst Albert av Monaco hälsade på.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons