Missa inte Shaman Dureks bästa hälsotips

schaman Durek Märtha Louise

Kärleken till prinsessan Märtha Louise fortsätter med oförändrad kraft. Men man kan inte leva på blott en förälskelse, det vet Schaman Durek som nu ger sina bästa hälsotips.

Prinsessan Märtha Louise och pojkvännen Shaman Durek verkar ha en fin sommar tillsammans, oavsett plats. De har varit i både Norge, Storbritannien eller USA.

Just nu verkar det som i alla fall Durek själv befinner sig i New York, han har nyligen lagt upp några nyttiga livstips på sitt Instagram. Inför sommaren och speciellt då midsommaren som uppenbarligen betyder något extra i hans värld.

Tänd ett ljus och bränn dina önskningar

– Hedra sommaren och sommarsolståndet hela månaden! Tänd ett apelsin-ljus där du lägger en liten lapp med dina önskningar och vad du vill ta fram i ljuset och låt dessa sedan brinna upp, skriver Durek.

prinsessan märtha louise shaman durek

Svensk Damtidnings reporter Anna von Koch träffade Märtha Louise och Shaman Durek i Köpenhamn.

Men detta är inte hans enda förslag för en bättre och sundare sommar, utan han fortsätter med att skriva:

– Smörj in dig med rosmarinolja för att få en bättre energi, bär en citrin-sten med dig för lycka och en granat-sten för att öka passionen samt stenen tigeröga med dig under 22 dagar för att få tillbaka balansen i ditt liv.

Sedan beskriver han också vad man ska äta för att må bättre på alla plan.

– Ät tomatsoppa, färsk gurka och drick flädersaft eller kamomill-te.

schaman Durek

Men inte nog med hälsotipsen, Shaman Durek vet också hur man ska dekorera hemmet för bästa resultat i livet.

– Sätt solrosor i dina vaser för att hedra sommarens själar och för framgång, inre succé och ett större självförtroende, skriver han.

Shaman Durek har dock kritiserats av en före detta partner som hävdar att att Dureks spirituella krafter inte är så mycket att lita på. Även en nordisk fackorganisation för helare, Nordic Healing association, menar att Durek skadar hela branschen eftersom han påstår sig kunna bota svåra sjukdomar.

Uppmanar till att be om framgång

Men Durek bryr sig inte om kritiken och fortsätter bara att göra det han vill och älskar att syssla med.  Den norska prinsessans pojkvän skriver vidare på sitt Instagram:

–Hedra solen genom att bada i dess strålar. Så att du renas från allt som inte är äkta kärlek. Öppna ditt hjärta för att bli fri och full av lek, be om framgång för de helande krafterna och ta bort all negativitet!

Se inlägget här nedan!

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: