Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om Madeleine och Chris stämmer – hovet bekräftar själva

03 jun, 2024, 10:00 
Så blir det nu för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill.
Annons

Prinsessan Madeleine njuter av sina sista månader i Florida. Snart är det dags för henne, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne att packa väskorna, sätta sig på ett flyg över Atlanten och installera sig i Sverige.

7 saker du inte visste om prinsessan MadeleineBrand logo
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

Familjen har sedan flera år tillbaka bott på andra sidan pölen. Här har de kunnat hålla en låg profil, långt bort från det kungliga rampljuset och levt ett relativt anonymt liv.

En flytt till Sverige kommer så klart innebära något helt annat. Madeleine och Chris hamnar betydligt närmre den svenska kungafamiljen och möjlighet att närvara på fler kungliga tillställningar.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar till Sverige inom kort.Pontus Höök / TT

Hovet bekräftar: beslutet för Madeleine och Chris

Men att bara byta land hur som helst är inte lätt. Flytten kommer att ta tid och hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar för Expressen att det kommer bli flera vändor till Florida innan allt är packat och klart.

– I och med att det är en rätt så stor flytt så kommer familjen komma i omgångar, med tanke på att det är ett hus som ska tömmas och så vidare. De har bott i USA i väldigt många år, så det är mycket planering, säger Margareta Thorgren.

Annons

Då kommer Madeleine och Chris till Sverige

Madeleine och Chris brukar alltid se till att komma till Sverige varje sommar. Så blir det även i år och tillbringa mycket av tiden på älskade Öland, med resten av kungafamiljen.

– Familjen kommer att ha semesterledighet, så mycket som det går, på Öland och i Sverige, säger Thorgren och fortsätter:

– Det är ju jätteroligt. Jag tror också att prinsessan Madeleine och Chris och barnen ser framemot att vara här i Sverige. Prinsessan speciellt, när hon är hemma på besök brukar hon alltid prata om den friska luften som vi har här i Sverige.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienn
Nu är det inte långt bort innan Madeleine med familj är på plats i Sverige!Anders Wiklund/TT

Foto: TT

Annons