Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om prinsessan Sofia efter bilderna: "Jag vet att..."

01 feb, 2024, 11:00 
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Jessica Gow/TT
En tidningsprofil bär på misstankar om prinsessan Sofia!
Annons

Prinsessan Sofia hade ett liv före prins Carl Philip – konstigt vore väl annars! Hon blev en rikskändis när hon medverkade i realityserien Paradise Hotel.

Detta är något Sofia själv ogärna pratar om, men hon skäms inte heller.

– Det har skrivits om det där i många år, vilket jag tycker är ganska tråkigt. För mig är det tio år sedan. Jag har gått vidare i livet. Jag ångrar det absolut inte, alla erfarenheter i livet bygger ens person, men jag kanske inte skulle ha gjort de valen idag om jag fått förfrågan. Jag är redo att blicka framåt. Men jag kan säga att jag har levt livet i alla fall. Till hundra procent, har Sofia sagt i SVT:s Året med kungafamiljen.

GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!Brand logo
GLAMEXTRA: Kungafamiljens stora galaparty – med franska presidentparet!

Orden om prinsessan Sofia: "Jag misstänker..."

Cecilia Hagen skriver om prinsessan Sofia i sin senaste kolumn för Expressen, utan att nämna henne vid namn. Och då är det just prinsessans medverkan i Paradise Hotel som avhandlas.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
En galamiddag på slottet – här är Sofia långt från Paradise Hotel!Jessica Gow/TT

Cecilia är nämligen oroad över samtidens fascination för realityserier.

– Jag vet att prins Carl Philips fru var med i en dokusåpa i vilken, tror jag, vackra flickor tävlade om att betraktas som allra vackrast i vackra gossars ögon. Det kan låta som en sorts Fröken Sverige-tävling men jag misstänker att där fanns hårdare krav på att utsätta sig såväl fysiskt som psykiskt. För både gossar och flickor, skriver Cecilia.

Annons

Cecilia Hagens middagar – detta diskuteras

Cecilia har noterat att reality är väldigt gångbart på dagens tv-marknad.

– I veckan var jag bortbjuden på middag, minsann, och jag var äldst runt bordet och alla de andra var poeter eller på annat vis djupt respekterade och andligen upphöjda men det enda de talade om var reality-TV. Som de alla älskade, de sa sig inte vilja titta på någon annan form av program. Och de hade alla nästan religiöst insupit vartenda avsnitt av Gift vid första ögonkastet. Vart är vi på väg? skriver hon.

Annons