Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Molly Sandéns oväntade ord om Danny Saucedo

18 nov, 2019, 13:00 
Av
molly sandén berättar om uppbrottet med danny
I lördagens Så mycket bättre talade Danny Saucedo ut om det känsliga uppbrottet från prinsessan Sofias vän, Molly Sandén. Nu hyllar Molly expojkvännen i ett oväntat inlägg på Instagram.
Annons

Tidigt under 2019 kom uppgifter om att artistparet Molly Sandén, 26, och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar – efter att ha träffats 2012.

I mars berättade Molly själv om uppbrottet för första gången i radiokanalen Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga, förklarade hon i programmet Gry Forssell med vänner.

I veckans Så mycket bättre på TV4 valde Danny Saucedo att tolka Petters uppbrottslåt Du vet att jag gråter.

– Ja, ni fattar ju själva vad låten kanske handlar om. Och sen ville jag ta ett litet hiphop-grepp som… Man dissar folk, liksom. Och det är en person som behöver dissas, sa han i programmet innan han gick upp och framförde låten.

I sin tolkning hade Danny Saucedo valt att skriva om den andra versen utifrån sina egna erfarenheter och sjöng bland annat:

”Jag fattar inte hur du tänker. Jag såg dig häromdagen i Stockholm, du gick hand i hand med honom. Du kan få bättre, så mycket bättre”.

Annons

I programmet förklarade Danny att han inte ville fokusera på just Molly i texten, utan det eller den som kom emellan.

– Det är alltid en balansgång. Det finns en respekt där som jag inte vill bryta och jag ville ändå säga vad jag har känt, utan att folk ska uppfatta det fel. Så jag försökte ta lite omvägar och istället för att fokusera på henne så fokuserade jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan, sa han i programmet.

Mollys oväntade hyllning

Under söndagen, dagen efter att avsnittet av att Så mycket bättre sänts, hyllar Molly Sandén ex-pojkvännens show och artisteri på Instagram.

”Fan asså. Har skrivit om denna caption 17 gånger nu för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva den här showen med ord… men… Aj… Och Wow… storslaget, vackert och sjukt känslosamt. Kanske reagerar jag extra starkt? Kanske inte. Den är ju ba helt magisk. DU är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är. Å vilket stjärnteam du har skapat dig!”, skriver hon.

Annons

Båda Molly och Danny är i nya relationer

Både Molly Sandén och Danny Saucedo verkar idag ha hittat kärleken hos någon ny. På Facebook har Molly Sandén angett som relationsstatus att hon är ”i ett förhållande”, men fler detaljer än så framkommer inte på artistens Facebook-sida. Varken vem den nya kärleken är, eller hur länge de ska ha varit i ett förhållande.

Enligt uppgifter till Hänt.se är det modellen Anna Eriksson som är Danny Saucedos nya kärlek. En källa har tidigare uppgett att hon fanns på plats under Dannys showpremiär i Göteborg och att hon dessutom satt vid samma bord som hans familj under kvällen.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, sa uppgiftslämnaren till Hänt.se.

Av Alice Göransson

Foto: TT

Annons