Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Monacoprinsens flickvän förkrossad av sorg

02 apr, 2009, 12:33 
Agneta Nisbeth
Andrea Casiraghis flickvän, Tatiana Santo Domingo, sörjer djupt sin bortgångne pappa. Men vid sin sida har hon i alla fall sin prins, som vet hur det är att förlora sin far.
Annons

Monacoprinsen Andrea Casiraghi tröstar sin colombianska flickvän Tatiana Santo Domingo som är förkrossad av sorg och knappt orkar lämna parets lyxvåning på Manhattan i New York. Tatianas älskade pappa, Julio Santo Domingo Braga, har nämligen avlidit i New York bara 52 år gammal. Och det av, som det officiellt heter, “okänd orsak”.

Andrea vet hur det är att förlora en förälder

Julio Santo Domingo Braga var superrik, en av Colombias rikaste människor faktiskt, och vd för den mäktiga affärsgruppen Grupo Santo Domingo under vilket mer än 100 storföretag sorterar – bland dem flygbolaget Avianca, Caracol Television, den colombianska dagstidningen El Espectador och ett bryggeri. I 18-årspresent förärades Tatiana ett eget flygplan, inrett i rosa och med personligt monogram ingraverat i silver i en av väggarna. Nu var det förstås inte bara rikedomen som Tatiana tilltalades av, utan Julio själv, han lär ha varit underbar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Andrea om någon vet hur det känns att förlora en älskad förälder, själv blev han ju faderlös när pappa Stefano omkom i den där hemska racerbåts-olyckan i Cap Ferrat den 3 oktober 1990, som ni kanske minns. Andrea var bara sex år då, men saknaden suddas aldrig ut. Så han gör allt han kan för att lindra Tatianas sorg. Så gott det nu går.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

Annons