Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Monaco-tvillingarna på kungligt uppdrag

28 mar, 2019, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
furstinnan Charlene och tvillingarna
När furst Albert och furstinnan Charlene tog emot den kinesiska presidenten XI Jinping och hans hustru så fick även prins Jacques och prinsessan Gabriela vara med.
Annons

Både furst Albert och furstinnan Charlene tog emot på slottet i Monaco när den kinesiske presidenten XI Jinping med hustru PENG Liyuan kom på officiellt besök i söndags. Då kunde vi även se Alberts bägge systrar, prinsessan Caroline och prinsessan Stéphanie.

furst Albert och furstinnan Charlene med gäster

När de officiella mötena var avklarade så drog sig furst Albert och furstinnan Charlene tillbaka till salongerna på slottet för en lite mer privat tillvaro med presidentparet. Då lämnade även Alberts systrar tillställningen, för att dra sig hemåt. Men de möttes åter för en gemensam måltid på slottet tillsammans med de kinesiska gästerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Albert och Charlene med sina barn

Under eftermiddagen fick också fursteparets tvillingar, prins Jacques och prinsessan Gabriella vara med och representera. På några bilder som furstefamiljen delat på Facebook kan vi se hur barnen tar emot var sitt par cyklar som gåva från Kina. Undrar om prinsen och prinsessan kommer fara runt med sina hojar inne på slottet och i trädgården sen?

charlene med sina och furst Alberts barn

Man märker tydligt att de bägge barnen redan har fått sätta sig in i arbetet som föräldrarna uppbär, det är väl lika bra att påbörja fursteskolan på en gång.

Annons

Tvillingarna fyller faktiskt redan fem år i december, så vi kan förstå att uppdragen ökar med åldern. Via furstinnan Charlenes Instagram-konto kan vi också följa barnen på alla begivenheter, hemma i Monaco eller utomlands.

Det var ju inte länge sedan prins Jacques och prinsessan Gabriella fick ut och resa med mamma och pappa. Först fick de en tur till USA och New York där de bland annat besökte Ground Zero.

Som ni tidigare berättat åkte de sedan på en spännande resa till Sydafrika där mamma Charlene fick visa sina barn runt i det vackra landet. Ni kan själva se familjens privata bilder från resan i filmen här ovan.

Här en fin bild på barnen från St Patricks Day förra veckan, då prins Jacques klätt upp sig i grönt, dagen till ära.

Foto: Hovet i Monaco/Facebook

Läs mer

Annons