Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mord på drottning Elizabeths Sandringham

05 jan, 2012, 12:54 
Agneta Nisbeth
Annons

Annandagens fågeljakt på drottning Elizabeths Sandringham avbröts hastigt när en hundägare stötte på en död kvinna i utkanten av ett skogsparti på ägorna.

Kroppen låg helt öppet och enligt rättsläkaren kan den har legat där i mellan en och fyra månader innan den upptäcktes av en slump. Fyndplatsen ligger halvannan kilometer från slottets entré och 800 meter från drottningens stall.

Polisen har spärrat av brottsplatsen.

Drottningen tillbringar traditionellt tiden före jul och hela januari ut på det hemtrevliga slottet Sandringham i Norfolk. Under julhelgen får hon sällskap av övriga familjen och annandagen är vikt för fågeljakt.

Annons

En olycka

Kvinnan har ännu inte identifierats, men enligt rättsläkaren är hon ung och har med största sannolikhet inte dött en naturlig död eller råkat ut för en olycka. Med hjälp av fingeravtryck och DNA hoppas polisen snabbt få fram kvinnans identitet och man arbetar intensivt för att kunna matcha kroppens DNA med anmälda försvunna kvinnor.

Annons

Anmäldes försvunnen

Ett hett spår är en 17-årig lettisk kvinna, bosatt i Cambridgeshire, som anmäldes försvunnen av sina anhöriga i september förra året. Hennes familj har utlovat en belöning på 5 000 pund till den som lämnar sådan information att kvinnan kan hittas. Inom 24 timmar hoppas polisen få fram ett DNA och efter identifikationen börjar polisjakten på mördaren.

Polisen letar efter bevis på området.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures och faksimil Sandringhams hemsida

Läs även:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons