Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Morgonjobb för kronprinsessan

29 aug, 2012, 10:39 
Margareta
Annons

Då var det dags igen. Kronprinsessan Victoria bytte märkesklänning och galamiddag mot knytblus och seminarium för Hållbara Hav. 

Annons

Kronprinsessans vecka är full med olika evenemang. Nu på förmiddagen var hon på plats på Kastellholmen i Stockholm för att delta vid ett seminarium anordnat av Initiativet Hållbara Hav. Till skillnad från den kalla kvällen vid Polarpriset strålade solen nu på morgonen när kronprinsessan anlände till det vackra Kolskjulet alldeles intill havet.

Tavla i present

Hon välkomnades med en tavla som flickan på bilden hade målat. Motivet var en båt på det guppande havet, en påminnelse om att vi måste ta hand om våra hav, något som kronprinsessan höll med om.

Av Margareta Heed
Foto: Charles Hammarsten

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons