Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Moster Madeleine har nu träffat lilla Estelle

01 mar, 2012, 14:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Igår möttes två prinsessor för första gången. Prinsessan Madeleine fick äntligen chansen att träffa lilla prinsessan Estelle.

Annons

Moster Madeleine fick äntligen hålla lilla prinsessan Estelle i sin famn, vilket självklart måste ha varit ett stort ögonblick för Madeleine. Kronprinsessan Victoria har ju alltid funnits där för sin lillasyster och de står varandra nära och till norska Dagbladet sa Madeleine att hon gläds åt att komma hem och träffa sin syster och sin familj.

Smekmånadsresan över

Men de kära återseendena lär bli fler under prinsessans visit i Stockholm. De närmsta vännerna bor kvar i Stockholm och det gamla gänget passar alltid på att ses över en middag eller fika så fort Madeleine kommer hem. Dessutom gifte sig prinsessans bästa väninna Tin-Tin Rosén häromveckan, och om prinsessan är kvar när smekmånadsresan är över kommer de självklart ses för att ta igen den stora händelsen som prinsessvännen missade.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures och kungahuset.se

Läs även:

Annons