Mysteriet kring Harrys och Meghans son Archie

Mysteriet kring Harrys och Meghans son Archie
Hemlighetsfulla. Det är ordet som beskriver prins Harry och Meghan. Sedan de blev föräldrar har hela världen väntat på fler bilder, uppdaterade nyheter och fina ord om lille Archie, men allt vi fått är tystnad. Varför?
Annons

Prins Harry möttes i veckan av en frågvis grupp barn som ville ha svar. “Hur mår Archie?”

Harry och Meghan skyddar Archie

Ända sedan prins Harry tillkännagav födelsen av sin son Archie Harrison Mountbatten-Windsor till pressen tidigare i år, har det varit tydligt att han är så stolt över sitt första barn. Hans fru, hertiginnan av Sussex, födde Archie den 6 maj 2019 och paret har försiktigt skyddat barnets integritet genom att vara selektiva vad gäller bilder och information.

Annons

Harry meghan Archie dop

Annons

Omvärlden däremot har häpnat över hur lite som hertigparet berättar om sonen. Vi minns ju alla det stora hemlighetsmakeriet i samband med Archies dop. Fortfarande har vi inte fått reda på vad faddrarna heter, något som är mycket märkligt, och helt ovanligt!

Prins Harry
Barnen på Lealands High School frågade hur baby Archie mår. För ovanlighets skull svarade prinsen.

Därför fanns det många nyfikna på plats när prins Harry besökte Lealands för att se Rugby Football Union (RFU), ett initiativ som syftar till att uppmuntra barn att delta i sporten. Harry är själv ett stort fan av rugby och deltog i Challenge Cup-finalen under en helg i augusti. Medan Harry är angelägen om att skydda Archies privatliv, verkar rojalister tacksamma för att människor är intresserade av Archies utveckling. Det var på ett rugbyevenemang på Lealands High School i Luton som en grupp barn frågade prins Harry rakt ut: “Prins Harry, hur går det med Archie?” och de fick ett efterlängtat svar!

prins Harry Meghan Archie dopbild

Annons

Den stolta pappan svarade: “Han har det riktigt bra, tack, och han har blivit så stor.”

Det är första gången på länge som Archies pappa säger något om sin son. Meghan hyllade dock Harry som pappa den 15 september helt nyligen, då Harry fyllde år. Det var ju gulligt, men fortfarande undrar britterna och flera andra – varför hertigparet är så avvaktande och snåla med bilder.
– De fotografier vi sett på Archie är svartvita och lite konstiga. Vill vill ju gärna se honom, säger en brittisk person på twitter.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Mysteriet kring Harrys och Meghans son Archie”

 1. konsttanten skriver: 17 september, 2019

  Harry och Meghan är inget kronprinspar, så de gör helt rätt i att inte publicera bilder på Archie.


  1. Anna skriver: 17 september, 2019

   Konstanten.. ne men dom tillhör ett kungahus och varför smussla med faddrar och annat?


 2. Alma-lena skriver: 17 september, 2019

  Varför ska de visa upp sitt lilla nyfödda barn när vi inte får publicera vilja bilder som helst av våra barn på internet. Heder åt dem som låter sin son behålla sin integritet. Harry har säkert egna erfarenheter från sin barndom när de gäller att leva i offentlighetens ljus. Helt naturligt vill han ge sitt barn ett bättre liv än han hade. Det vill alla föräldrar.


  1. Birthe Vejrum skriver: 17 september, 2019

   🙂


  2. Andrea skriver: 18 september, 2019

   Tycker också att dem gör helt rätt, det är ändå dags att det blåsa en ny vind in i kungahuset.
   Diana och hennes barn hade ju inte en smula privatliv.
   Borde göra samma sak och skydda mina barn.


 3. Birthe Vejrum skriver: 17 september, 2019

  Mysteriet kring Harrys och Meghans son Archie? Det virker som om englænderne havde forventet at Archie skulle være en daglig “godbid” på de sociale medier, ligesom andre kändisunger. Faktisk er der visse, der hævder, at man har krav på disse opdateringer qua “deres skattebetalinger”!
  Eller enig med konsttanten.


 4. HMA skriver: 17 september, 2019

  Kanske en liten hämnd mot press och allmänhet för all skit de fått utstå av och i media, före hans födelse? Drevet mot Meghan var ju fruktansvärt och verkar ha börjat igen..


 5. Birthe Vejrum skriver: 18 september, 2019

  HMA – det spiller helt sikkert en stor rolle for parret.
  Drevet mod Meghan kører stadig for fuldt, den rene heksejagt ser det ud som. Så jeg synes det er helt forståeligt, at Meghan nu har engageret et amerikansk PR firma, for hun har noteret, at staben på Buckingham Palace er så fastlåste i gamle traditioner, at de præcis som strudsene gemmer hovederne i sandet.
  Nu blæses det så stort stort op, at hoffet nu henstiller til de, der skal møde Dronningen, at de ikke taler om Meghan og Harry! Ha, det er ellers almindeligt her i Danmark, at der ved besøg på forskellige destinationer, henstilles til folk, hvad der IKKE skal tales om.


 6. Gundahotmail.com skriver: 18 september, 2019

  Han er da bare noen måneder gammel, blir sikkert bilder når de drar til Afrika. MEN for noe tøys at faddere skal holdes hemmelig, skjønner ikke at det går an. Må være for å gjøre seg interessante eller ha faddere som en kan sette et spørsmålstegn ved


 7. Ulla Schrödel skriver: 18 september, 2019

  Meghan och Harry behöver naturligtvis inte sätta in foton av Archie var dag, men en och annan gång hör det väl till i ett kungahus. Även “vanligt” folk visar ju gärna kort på sina bebisar och man är ju stolt och lycklig över sina barn. Bor i Italien och här blir all bebisar beundrade och uppvisade. De tar ingen skada av det. För mig verkar det vara en viss strategi bakom det hela.


  1. Birthe Vejrum skriver: 18 september, 2019

   Børnene i det danske kongehus ses stort set når de har fødselsdag + relevante mere eller mindre offentlige begivenheder.
   Lille Archie blev vist frem få dage efter fødslen, igen i forbindelse med dåben + lidt senere i forbindelse en polokamp, og så et – var det på fars dag? Det rækker vel.


 8. Anne-Marie skriver: 18 september, 2019

  Ungen kanske är sjuk? Megan är ju inte precis purung.Vad vet vi?


 9. pa skriver: 19 september, 2019

  ja mystikt och tråkigt att de inte vill visa honom..tids nog får vi väl se honom tulta omkring..då kam de inte gömma honom..


 10. ancibergfeldt skriver: 24 september, 2019

  Harry har blivit ett Mysterium
  sen han träffade Megan.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar