Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mysteriet kring Harrys och Meghans son Archie

17 sep, 2019, 08:16 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Hemlighetsfulla. Det är ordet som beskriver prins Harry och Meghan. Sedan de blev föräldrar har hela världen väntat på fler bilder, uppdaterade nyheter och fina ord om lille Archie, men allt vi fått är tystnad. Varför?
Annons

Prins Harry möttes i veckan av en frågvis grupp barn som ville ha svar. “Hur mår Archie?”

Harry och Meghan skyddar Archie

Ända sedan prins Harry tillkännagav födelsen av sin son Archie Harrison Mountbatten-Windsor till pressen tidigare i år, har det varit tydligt att han är så stolt över sitt första barn. Hans fru, hertiginnan av Sussex, födde Archie den 6 maj 2019 och paret har försiktigt skyddat barnets integritet genom att vara selektiva vad gäller bilder och information.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Harry meghan Archie dop

Omvärlden däremot har häpnat över hur lite som hertigparet berättar om sonen. Vi minns ju alla det stora hemlighetsmakeriet i samband med Archies dop. Fortfarande har vi inte fått reda på vad faddrarna heter, något som är mycket märkligt, och helt ovanligt!

Prins Harry
Barnen på Lealands High School frågade hur baby Archie mår. För ovanlighets skull svarade prinsen.

Därför fanns det många nyfikna på plats när prins Harry besökte Lealands för att se Rugby Football Union (RFU), ett initiativ som syftar till att uppmuntra barn att delta i sporten. Harry är själv ett stort fan av rugby och deltog i Challenge Cup-finalen under en helg i augusti. Medan Harry är angelägen om att skydda Archies privatliv, verkar rojalister tacksamma för att människor är intresserade av Archies utveckling. Det var på ett rugbyevenemang på Lealands High School i Luton som en grupp barn frågade prins Harry rakt ut: “Prins Harry, hur går det med Archie?” och de fick ett efterlängtat svar!

prins Harry Meghan Archie dopbild

Den stolta pappan svarade: “Han har det riktigt bra, tack, och han har blivit så stor.”

Det är första gången på länge som Archies pappa säger något om sin son. Meghan hyllade dock Harry som pappa den 15 september helt nyligen, då Harry fyllde år. Det var ju gulligt, men fortfarande undrar britterna och flera andra – varför hertigparet är så avvaktande och snåla med bilder.

Annons

– De fotografier vi sett på Archie är svartvita och lite konstiga. Vill vill ju gärna se honom, säger en brittisk person på twitter.

Foto TT

Annons