Mystiken kring kungen och drottning Silvia – vilda spekulationer efter nya bilden

Mystiken kring kungen och drottning Silvia – vilda spekulationer efter nya bilden

Det spekuleras hejvilt efter nya bilden på vårt kungapar!

Äntligen! Drottning Silvia gör comeback – efter sjukdomen
0:39

Efter reklamen: Äntligen! Drottning Silvia gör comeback – efter sjukdomen

(0:39)

Slå på ljud

Kungen och drottning Silvia gör det mesta ihop. Ja, det är ju inte alltför ofta vi får se dem separerade – förutom på några enstaka jobbuppdrag som de har på varsitt håll. Men även deras officiella åtaganden görs allt som oftast sida vid sida.

Men förra veckan tvingades Silvia ställa in flera uppdrag då hon drabbades av ett förkylningsvirus – men tur i oturen – det var inte covid och Silvia har nu återhämtat sig.

Frågetecken efter drottning Silvias comeback

På tisdagen var hon tillbaka i sin drottningroll och fick kungligt sällskap av både kungen och kronprinsessan Victoria. De tre närvarade då vid kyrkomötets öppnande och Silvia såg ut att vara på topp igen.

Drottning Silvia på kyrkomötets öppnande – elegant som alltid!

Pontus Lundahl/TT

Men efter Silvias comeback har frågetecken uppstått – men de har ingenting med att hon är tillbaka att göra. Det rör sig nämligen om en bild! Och spekulationerna flödar nu i sociala medier.

Bilden på kungen och Silvia – alla undrar samma sak

På bilden syns både kungaparet och kronprinsessan under gudstjänsten inför kyrkomötets öppnande i Uppsala. Men det är främst Silvia och kungen som uppmärksammas: På bild närmar sig drottningen sin make och viskar något – medan Victoria ser aningen fundersam ut.

Nu undrar alla vad som kan ha sagts kungligheterna emellan. På Svensk Damtidnings Instagram-fråga: "Vad tror du de viskar om?" ramlar den ena gissningen in efter den andra:

"När får vi åka hem tror du."

"Vad vill du äta till middag idag?"

”Kom du ihåg att ta fram bulle till eftermiddagsfikat?”

"Snurrade du på P-skivan"

"Vet Du Kungen, jag glömde stänga av spisen"

"Behöver gå o pudra näsan"

"Älskar dig"

Foto: TT