Mystiska bilden på Leah Isadora Behn – detaljen alla pratar om!

28 nov, 2022, 10:11 
Märtha Louise och Leah Isadora Behn

Så har du aldrig sett Leah Isadora Behn förut!

Annons
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!
KÄRLEKSBOMBEN: Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek förlovade!

Leah Isadora Behn, 17, gör storslagen succé i Norge. Förutom att vara dotter till prinsessan Märtha Louise, har hon gjort karriär som influencer och den senaste tiden synts i realityserien Norska Powerkvinnor.

Ja, karriären pekar spikrakt uppåt för Leah och omvärlden verkar vara högst angelägna om att få följa med på resan. På Tiktok har hon närmare 300 000 följare och på Instagram 180 000 följare.

– Jag måste också tacka mamma och pappa för att de alltid stöttat mig oavsett när och oavsett vad och sagt att jag kommer att kunna göra vad som helst, sa Leah Isadora Behn när hon utsågs till årets beauty-influencer på norska Vixen Awards förra året.

Leah Isadora Behn
Leah Isadora Behn har gjort stor succé som influencer och syns i programmet Norska Powerkvinnor.

Leah Isadora Behns stora dröm

Med tanke på framgångarna är det därför inte så konstigt att hon nyligen handplockades för att medverkade på det prestigefyllda evenemanget Le Bal des Débutantes i Paris.

Annons

Leah är den första norskan att någonsin bli inbjuden till den exklusiva baletten, som årligen bjuder in 20 kvinnor världen över. I oktober berättade hon för spanska Hola om det stolta ögonblicket:

– Jag drömde alltid om att bli dansare som liten. Nu känner jag att jag lever min dröm, sa hon till tidningen.

Mystiska tiaran väcker frågor

Och i lördags var det äntligen dags för debutantbal.

Leah Isadora Behn dök upp i en vacker puderrosa klänning av den italienska modedesignern Giambattista Valli.

Hon kompletterade dessutom med en glänsande tiara – en accessoar som hon aldrig tidigare burit!

– Det är julafton och 17 maj på en och samma gång för alla smyckefantaster när man får ta del av en överraskande tiaradebut, säger kungahusexperten Caroline Vagle till norska Se och Hör och berättar att det är en detalj som sticker ut:

– Jag ser att diskussionerna är i full gång på nätet. Än så länge har ingen fått reda på var Leahs tiara kommer ifrån, men det är inte bland de kända som tillhör den norska kungafamiljen.

Foto: TT/Instagram

Annons